Teaser nou pentru BMW iNext: volanul viitorului SUV electric reprezintă “startul unei ere a condusului autonom”

de Paul Cosma
Luni, 22.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un nou teaser pentru iNext care anunță că volanul viitorului SUV electric va da startul unei “ere a condusului autonom”. Noul volan se alătură ecranului curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord.

După prezentarea oficială a conceptului Vision iNext în toamna anului trecut, BMW a început o serie de teste cu mai multe prototipuri ale SUV-ului electric, iar în luna mai a oferit un prim teaser cu interiorul versiunii de serie.

Cele două imagini publicate de constructorul german au arătat atunci că BMW iNext va avea la interior un ecran curbat de mari dimensiuni care va integra atât sistemul de infotainment, cât și ceasurile de bord.

Noul teaser publicat de BMW vine să prezinte volanul “poligonal” al viitorului iNext, prin care nemții anunță startul unei ere a condusului autonom. iNext ar urma să fie primul model din grup care să-l facă pe șofer să uite de grija condusului, dar și să-i permită acestuia să preia controlul volanului în orice moment.

BMW promite că noul volan va oferi o ergonomie sporită și un echilibru perfect între condusul activ și condusul 100% autonom.

Versiunea de serie a lui BMW iNext va apărea pe piață în anul 2021 și va fi produsă la uzina din localitatea germană Dingolfing.

SUV-ul electric va avea o autonomie de circa 600 de kilometri conform standardului WLTP, dar și funcții autonome de nivelul 3 din 5.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru