Teaser misterios din partea Hyundai: producătorul asiatic anunță o versiune de performanță în gama i20

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 04.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai pregătește o versiune de performanță în gama i20. Hot Hatch-ul de clasă mică va fi lansat în cursul anului curent și, conform zvonurilor, asiaticii pregătesc un motor de peste 200 CP.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Hyundai a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație i20. Hatchback-ul de clasă mică are un design nou, un interior modern cu sistem de infotainment cu ecran de 10.25 și motorizări mild-hybrid.

Acum, Hyundai a demarat campania de promovare a noii generații i20, iar într-un scurt clip publicitar apare și o imagine teaser care anunță o viitoare versiune de performanță.

"Silueta" prezentată la finalul spotului scoate în evidență un viitor model echipat cu jante mai mari cu design nou, o aripă spate ceva mai generoasă și praguri cu detalii de culoare roșie. 

Cel mai probabil, prin intermediul acestui teaser, Hyundai anunță viitorul i20 N. Conform unui raport apărut în 2019, Hot Hatch-ul de clasă mică va fi lansat în cursul anului curent. Modelul va miza pe o suspensie mai rigidă, pe un sistem de frânare îmbunătățit și, bineînțeles, pe un sistem de direcție și mai precis. Totodată, asiaticii vor pregăti și un pachet exterior mult mai agresiv, influențat de cele disponibile în acest moment pe i30 N și i30 Fastback N.

Pentru moment, oficialii Hyundai nu au oferit detalii cu privire la motorizarea pregătită pentru viitorul Hot Hatch subcompact, însă voci apropiate companiei spun i20 N va oferi cel puțin 200 de cai putere.

Comentarii (2)

  • someone
    sa fie oare motorul de ceed gt de 201 cai?
    3 1
  • 204 cai dar oricum nu conteaza ca la coreeni nu sint toti in herghelie decit pe hartie.
    Si cam bautori de benzina caii Kia, dar tot e bine daca i20 va fi usurica, orice hot-hatch nou fiind o mica victorie in batalia pro-pasiunea conducerii si anti-idiotizare politic-corecta.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru