Teaser misterios din partea Alfa Romeo: italienii ar putea lansa ediția specială Giulia GTA cu 620 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a publicat un teaser video pe contul de Twitter. Conform surselor, producătorul italian va lansa la Genva ediția specială Giulia GTA cu motor V6 și 620 CP.

Alfa Romeo împlinește 110 ani, iar pentru a sărbători cum se cuvine acest moment, reprezentanții producătorului italian pregătesc o serie de surprize pentru fani.

Conform unor surse apropiate, constructorul italian ar urma să aducă pe piață o versiune specială a sedanului Giulia. Acesta va purta numele de Giulia GTA și va avea la bază varianta de performanță Giulia Quadrifoglio (foto).

Între timp, oficialii Alfa Romeo au publicat pe contul de Twitter și un scurt teaser video. Italienii nu oferă detalii despre modelul pregătit, însă anunță că acesta va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 3 martie.

Conform aceluiași raport, viitorul Giulia GTA va miza tot pe motorul V6 de 2.9 litri capabil să ofere 620 de cai putere. În cazul variantei Giulia Quadrifoglio, propulsorul pe benzină oferă 510 CP și 600 Nm.

Aceleași voci menționează că noua ediție dezvoltată de italieni va putea fi echipată exclusiv cu o transmisie automată cu opt rapoarte.

Comentarii (4)

  • Adrian
    Un model frumos, diferit, iar modelele mai puternice au trasaturi cu adevarat pasionante. I-ar fi trebuit portbagaj cu hayon si geamuri fara rame. Insa aspectul cel mai rusinos este lipsesc cu desavarsire farurile LED. Poti opta pentru invechitele xenoane si poti face upgrade de la 25W la 35W. Asta in conditiile in care tocmai s-a lansat de curand un facelift, iar masina asta se vrea concurenta cu BMW are aduce faruri Laser.
    Nu mai spun ca ecranul central e prea mic la 8”.
    3 4
  • @Adrian

    Vrei o mașină cu portbagaj cu hayon și geamuri fără rame, e acolo Audi RS7.
    2 0
  • Plus că are faruri LED, chiar Matrix, iar și Laser.
    2 0
  • schumi
    @Adrian
    Din partea cui esti ? A "nemtoaicelor" sau a "japonezelor" ?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru