Suzuki Ignis facelift va sosi în Europa în primăvară: SUV-ul de oraș va păstra motorul pe benzină de 90 de cai putere

Publicat joi, 06.02.2020 10:49 de Daniel Popescu, Foto: Suzuki

Suzuki Ignis va primi în această primăvară un facelift pentru piața europeană, iar SUV-ul urban va păstra motorul pe benzină de 1.2 litri și 90 de cai putere, potrivit presei franceze.

Suzuki a prezentat în această săptămână un facelift pentru Ignis pentru piața japoneză, iar acesta urmează să ajungă în curând și în Europa.

Publicația franceză L'Argus susține că Ignis facelift va fi disponibil în Hexagon începând din luna aprilie, urmând să preia numeroase caracteristici ale versiunii din Japonia.

Printre puținele modificări de design se numără o formă nouă pentru grilă și câteva schimbări la bara de protecție spate, în timp ce sub capotă va rămâne același motor pe benzină cu capacitatea de 1.2 litri și 90 de cai putere.

De asemenea, versiunea japoneză include și un sistem de frânare automată de urgență (AEB) cu funcție de detecție a pietonilor. Cel mai probabil, noul sistem va fi implementat și pe versiunea pentru Europa, mai ales că acesta va deveni obligatoriu în Uniune începând din 2022.

Nu este clar când va fi prezentat oficial noul Suzuki Ignis pentru piața europeană, însă presa franceza susține că SUV-ul urban nu va fi expus la standul constructorului japonez de la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc la începutul lunii martie.

Via L'Argus

 • Joe, joi, 06.02.2020 15:51

  Vot: una dintre cele mai urate masini 2019-2020

 • unu, joi, 06.02.2020 16:11

  am mers cu unul cu 90 cai ca 400km in oras, are un consum excelent si pare chiar sportiv... in oras, pacat ca dimensiunea nu inspira incredere.

 • Clique, joi, 06.02.2020 18:21

  Nu este urat, este diferit, ceea ce e bine, iese din tipar. Matizul era mai frumos ? Nu cred Păcat ca nu este mai mare totuși... Dar în versiunea GLX la 13290 EURO, nu este un preț rău deloc. Foarte bun pentru orașe super aglomerate.. În oraș la mine este un taximestrist ce deține modelul actual, exceptând portbagajul, mi-a spus că este foarte încântat, în special de consum.

 • PMC, vineri, 07.02.2020 10:53

  Masina asta e marturia vie ca e important ce fel de oameni ai la HR. Cine l-a angajat pe "designerul" Ignisului ar trebui dat afara urgent impreuna cu creatura pe care a angajat-o. Botul le-a iesit f bine in timp ce spatele parca a fost dat unui student dupa o betzie crunta. Probabil omul a amanat prea mult predarea proiectului si a decis sa-l deseneze chiar daca era mahmur. Rezultatul e ca pur si simplu a distrus masinutza asta, care avea toate premizele sa fie un hit de vanzari. Sa speram ca l-au dat afara pe individ si ceea ce urmeaza e un back-lift, nu un face-lift. In caz ca acelasi betiv e responsabil de design si acum, o sa vedem asta f usor: cel mai probabil omul o sa distruga de data asta botul masinii si o sa lase spatele neschimbat. :)

 • skoda, vineri, 07.02.2020 10:59

  Acest SUV micut doar daca este folosit doar in oras si la urcat o bordura.

 • skoda, vineri, 07.02.2020 21:27

  *este bun*