SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.

SsangYong anunță o motorizare nouă pentru Tivoli. Începând cu această lună, SUV-ul de clasă mică al producătorului asiatic va putea fi comandat cu un motor turbo pe benzină de 1.2 litri.

Unitatea pregătită de SsangYong are trei cilindri și dezvoltă 128 de cai putere și 230 Nm între 1.750 și 3.500 rpm. Lansarea pe piața din Europa va avea loc în 13 mai, iar pe piața din Germania, versiunea de bază a SUV-ului de clasă mică va avea un preț de pornire de 15.490 de euro.

Motorul de 1.2 litri va fi disponibil cu o transmisie manuală cu șase trepte și va fi echipat standard cu un sistem start-stop. Consumul mediu anunțat de SsangYong pentru această variantă este de 5.9 litri/100 de kilometri, iar emisiile de CO2 ajung la 135 de grame/kilometru.

În continuare, clienții vor putea opta pentru motorizarea pe benzină de 1.5 litri cu 163 de cai putere sau pentru cea diesel de 1.6 litri cu 163 CP. În cazul motoarelor mai mari, producătorul asiatic oferă versiuni cu tracțiune integrală și transmisie automată.

Comentarii (1)

  • la mai mic!
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru