Skoda extinde gama de funcții pentru serviciul Connect: șoferii pot afla informații utile despre mașină prin dispozitivul Google Home

de Daniel Popescu, Foto: Skoda
Joi, 30.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda introduce funcții noi pentru serviciul Connect prin care șoferii vor putea afla informații utile despre mașină inclusiv atunci când se afla acasă prin intermediul unor dispozitive precum Google Home sau Amazon Alexa.

Constructorii auto încearcă să introducă o gamă cât mai variată de servicii mobile pentru clienți prin care să ofere informații suplimentare despre mașini, iar integrarea unor asistenți vocali precum Google Home sau Amazon Alexa este una dintre metode.

Skoda a anunțat în această săptămână că serviciul Connect va primi astfel de îmbunătățiri prin noua funcție Google Home Skoda Connect Action, care va putea fi utilizată împreună cu un dispozitiv Google Home, disponibil deja și pe piața din România.

Astfel, șoferii vor avea posibilitatea să afle informații despre mașina inclusiv atunci când se afla acasă prin comenzi vocale în limba engleză dictate dispozitivului Google Home.

Printre informațiile pe care le pot afla rapid se numără consumul mediu, nivelul actual al carburantului în rezervor, autonomia curentă, nivelul de ulei sau data următoarei revizii. De asemenea, Google Home poate avertiza șoferul în cazul în care a lăsat geamuri sau ușile deschise.

În plus, în cazul mașinilor electrice sau plug-in hybrid comercializate sub noul brand iV, Google Home va putea raporta inclusiv detalii despre gradul de încărcare al bateriei și autonomia electrică.

Noua funcție Google Home Skoda Connect Action se adaugă la funcția Amazon Skill deja existentă, care oferă facilități similare prin dispozitivul Amazon Alexa.

Via Skoda

Comentarii (2)

  • Bravo Skoda ! Cea mai buna marca de pe lume cu cele mai bune masini!
    1 13
  • Anonim
    @ skoda iti inteleg entuziasmul si eu sunt posesor de Skoda Octavia 3 dar de aicia si pana la a afirma ca este cea mai buna masina din lume este cale lunga > Da Skoda face masini bune incapatoare cu multe solutii tehnice ingenioase dar este o masina corecta nimica special la ea . O masina de serie care clar nu este perfecta .
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru