Skoda a prezentat noul concept Vision IN: grilă frontală iluminată și accesorii din cristale

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept Vision IN. Prototipul va sta la baza unui viitor SUV de serie pe care cehii îl vor comercializa doar pe piața din India.

Skoda acordă o atenție deosebită pieței din India, iar cu ocazia Delhi Auto Expo, producătorul ceh a prezentat conceptul Vision IN. Conform primelor informații, noul prototip ar urma să stea la baza unui SUV de serie pe care cehii îl vor comercializa doar pe piața din India. Oficialii Skoda spun că varianta de producție va fi comercializată începând cu anul viitor.

Conceptul Skoda Vision IN are o lungime de 4.256 de mm și o înălțime de 1.589 de mm, în timp ce ampatamentul măsoară 2.671 de mm. Prototipul are la bază o versiune specială a platformei MQB-A0, arhitectură utilizată în cadrul Grupului Volkswagen.

Prototipul expus în cadrul evenimentului din India a fost echipat cu un motor pe benzină de 1.5 litri TSI care oferă 150 de cai putere și 250 Nm. Resursele sunt gestionate de o cutie automată DSG cu șapte trepte și sunt livrate exclusiv către puntea față. Conceptul Skoda Vision IN poate accelera de la 0 la 100 km/h în 8.7 secunde, în timp ce viteza de top se oprește în dreptul valorii de 195 km/h.

În ceea ce privește partea exterioară, Skoda propune o serie de noutăți.

Grila frontală dispune de elemente din cristal și este iluminată (soluție întâlnită în prezent în gama BMW), iar mânerele portierelor au fost atent "ascunde" în caroserie. În plus, logo-ul constructorului de pe capotă și numele acestuia amplasat pe hayon sunt iluminate. Tot la nivel estetic, Vision IN propune o capotă de dimensiuni generoase cu nervuri bine pronunțate, prize de aer mari și protecții cromate.

În partea din spate, designerii Skoda au pregătit stopuri inspirate de cele prezente în gama actuală de SUV-uri, o aripă discretă și protecții cromate. Pachetul exterior se încheie cu jantele de 19 inch care primesc un design special.

Pentru interior, Skoda a pregătit o atmosferă modernă. O serie de elemente de la nivelul bordului au fost imprimate folosit o serie de tehnologii provenite din arta indiană, în timp ce instrumentarul digital de bord și ecranul central cu diagonala de 12.3 inch completează pachetul pregătit de cehi. Sistemul de climatizare primește un layout modern, iar transmisia automată va fi controlată cu ajutorul unui selector minuscul.

De asemenea, cehii au pregătit accesorii din cristale pe care le-au integrat la nivelul bordului sau în dreptul fețelor de uși.

Conform oficialilor Skoda, conceptul integrează și o serie de elemente fabricate din lemn sau din materiale plastice reciclate.

Comentarii (3)

  • Un SUV de oras foarte frumos chiar extraordinar ! Pare sa aibe o garda la sol foarte mare chiar uriasa. Interior/exterior arata senzational sper sa arate la fel si in realitate.
    1 8
  • Parcă au mai fost comentarii despre inflația de Visioane. Ăsta-i nou?
    4 0
  • iarasi
    ...VISION ??!!...
    Si tu amice @skoda spune-ne ce fumezi de ai ajuns sa ai *garaju de vis* plin cu Skode. Ntz am uitat ca esti anti-orice doar pro-cehoaice, da mai bine apuca-te de fumat.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru