Show-ul auto The Grand Tour primește un trailer pentru o ediție specială: echipa lui Jeremy Clarkson va traversa delta Vietnamului cu bărci

Publicat marţi, 26.11.2019 17:37 de Daniel Popescu

Show-ul auto The Grand Tour îi va provoca pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May să traverseze delta Vietnamului cu bărci. Emisiunea are premiera în 13 decembrie.

Cunoscuta emisiune auto The Grand Tour prezentată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May pe serviciul de streaming Amazon Prime va avea parte de o ediție specială într-un decor complet neobișnuit.

Departe de studio-ul clasic, cei trei protagoniști vor renunța inclusiv la mașini, întrucât vor încerca să traverseze delta Vietnamului cu ajutorul unor bărci. Din acest motiv, inclusiv numele oficial al ediției speciale este The Grand Tour Presents: Seamen.

Subiectul a fost dezvăluit în cadrul unui trailer recent în care Clarkson, Hammond și May se întrec în peripeții cu bărci, se lovesc între ei, dar lovesc și numeroase obstacole în drumul spre "linia de sosire". Deloc surprinzător, la un moment dat cei trei se pierd în Vietnam și rămân și fără GPS, însă vor reuși să treacă peste acest impas și să ajungă cu bine la destinație.

Anterior, protagoniștii intenționau să parcurgă un road trip planificat între Arabia Saudită și Egipt, însă acesta a fost anulat din cauza riscurilor de atentate teroriste.

Premiera The Grand Tour Presents: Seamen va avea loc pe Amazon Prime în 13 decembrie.

Via Motor1