Șeful Seat a demisionat: Luca de Meo are cale liberă către postul de CEO Renault

de Paul Cosma
Miercuri, 08.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a anunțat că șeful său, Luca de Meo, a demisionat din funcție, urmând să fie înlocuit imediat de directorul financiar. Demisia lui de Meo alimentează speculațiile conform cărora urmează să fie numit în poziția de CEO Renault.

După 4 ani la conducerea SEAT, Luca de Meo a cerut rezilierea contractului cu producătorul spaniol. Ibericii au făcut anunțul oficial, spunând că Luca de Meo va rămâne în cadrul grupului Volkswagen.

Grupul german a transmis că încheierea contractului cu Seat a venit la cererea lui de Meo și “de comun acord.”

În acest context, demisia șefului Seat alimentează speculațiile potrivit cărora Luca de Meo are cale liberă către postul de CEO Renault.

De curând, Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, pentru următorii doi ani, conform informațiilor din presa spaniolă.

Ulterior, Luca de Meo ar urma să devină președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, potrivit surselor citate de presa spaniolă. Renault și Seat au refuzat să comenteze informația.

Via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru