Șeful Jaguar Land Rover va renunța la funcție în septembrie: Ralf Speth ocupă poziția de CEO încă din 2010

de Paul Cosma
Joi, 30.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Jaguar Land Rover va părăsi funcția în luna septembrie, potrivit informațiilor Financial Times. Ralf Speth conduce grupul britanic încă din 2010 și ar urma să rămână ca simplu consultant în cadrul companiei.

UPDATE: Jaguar Land Rover a confirmat că Ralf Speth va renunța la funcția de CEO în septembrie și că pregătește procesul pentru găsirea unui succesor.

Jaguar Land Rover traversează o perioadă deloc fastă, vânzările au scăzut cu 6% în 2019, iar proprietarii de la Tata Motors au spus că vor să găsească parteneri care să investească la grupul britanic.

JLR ar urma să-și piardă CEO-ul în acest an, întrucât Ralf Speth vrea să renunțe la funcție în luna septembrie, conform informațiilor publicate de Financial Times.

Speth ocupă poziția de CEO al Jaguar Land Rover încă din 2010 și, după încheierea mandatului, ar urma să rămână ca simplu consultant în cadrul companiei.

În urmă cu circa o săptămână, JLR a anunțat că va renunța la circa 10% din totalul forței de muncă de la uzina din Halewood, acolo unde sunt produse Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport.

Astfel, aproximativ 500 din cei 4500 de angajați ai fabricii vor fi concediați în urma anunțului companiei, în contextul scăderii vânzărilor din 2019.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Are privirea inteligenta, dar si catelul meu are. Trebuia demult sa plece acasa dupa bilantul rosu JLR dar cele mai tari au fost predictiile idioate despre masinile electrice.
    9 1
  • Degeaba are privirea, ca mustata e departe de a lui nea' Ion (prieten cu Nastase, dar nu Adrian)...
    Fler au doar unii...
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru