Schițe noi cu viitorul concept Skoda Vision IN: versiunea de serie va fi comercializată exclusiv pe piața din India

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va prezenta în scurt timp noul Vision IN. Conceptul va sta la baza unui SUV pe care cehii îl vor vinde doar pe piața din India. Debutul versiunii de serie va avea loc în cursul anului curent.

Skoda a publicat primele schițe cu exteriorul viitorului concept Vision IN. Prototipul pregătit de constructorul ceh va sta la baza unui SUV de serie pe care Skoda îl va comercializa exclusiv pe piața din India.

Noul Skoda Vision IN va fi expus în premieră în cadrul Auto Expo din New Dehli, eveniment care se desfășoară între 5 și 12 februarie.

Conceptul pregătit de Skoda va avea o lungime de 4.26 de metri, iar conform oficialilor producătorului din Mlada Boleslav, versiunea de serie a acestuia va fi lansată până la finalul anului. Producția este programată să înceapă tot în cursul acestui an.

Noul Skoda Vision IN preia o mare parte dintre elementele de design pe care deja le-am văzut pe SUV-urile europene ale producătorului. Cu toate acestea, Vision IN plusează cu o grilă frontală mult mai mare, cu un splitter fabricat din aluminiu și cu faruri ceva mai "subțiri".

În partea din spate, cehii au ales să ofere o bandă cu LED-uri care unește cei doi catadioptri, iar pentru numele companiei, designerii au folosit tot un sistem de iluminare cu LED.

În urmă cu câteva săptămâni, Skoda a publicat și o schiță cu interiorul viitorului concept Vision IN.

Prototipul proune un volan nou, o consolă centrală "plutitoare" și un instrumentar digital de bord.

Pentru moment, reprezentanții Skoda nu au oferit detalii cu privire la sistemul de propulsie.

Comentarii (2)

  • inca un VISION... al treilea in aceeasi zi e chiar prea mult
    11 0
  • Frumos concept! Pacat ca se va comercializa doar in India.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru