Sărbătoare în Italia: Alfa Romeo împlinește 110 ani de la înființare

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 24.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo împlinește 110 ani de la înființare, iar italienii pregătesc un eveniment online dedicat acestui moment. În plus, oficialii companiei au anunțat că muzeul din Arese a fost redeschis publicului larg, iar acum include încă 150 de modele.

Alfa Romeo împlinește 110 ani de existență, iar oficialii producătorului italian au ales să marcheze acest moment într-un mod special. Conform oficialilor Alfa Romeo, astăzi, 24 iunie, muzeul din Arese, Italia, a fost redeschis publicului larg.

Italienii spun că au luat toate măsurile de siguranță pentru a proteja sănătatea fanilor care vor trece pragul muzeului. De asemenea, oficialii Alfa Romeo spun că au pregătit mai multe surprize.

În mod normal, aripa dedicată publicului larg găzduiește până la 200 de modele, dar începând de astăzi, fanii vor putea admira încă 150 de mașini. În plus, italienii expun și o serie de trofee, opere de artă și motoare.

Noua structură a muzeului include 18 zone, iar fanii Alfa Romeo vor putea admira modelele care au scris istoria mărcii italiene. Iubitorii brand-ului vor avea ocazia să vadă atât primele modele ale companiei, cât și mașinile de competiție cu care italenii au concurat în Formula 1 sau Indy.

Oficialii Alfa Romeo spun că au pregătit și o serie de clipuri speciale, dar și un tur virtual care acum include o serie video formată din șase părți.

Așa cum era de așteptat, italienii pregătesc și un eveniment online dedicat aniversării celor 110 de existență.

Acesta va avea loc începând cu ora 16:30, ora României, și va putea fi urmărit accesând link-ul.

Comentarii (6)

  • Un trecut fabulos, prezent gri, viitor negru.
    15 9
  • Nicolae
    am vizitat acest muzeu cu ceva ani in urma ... e foarte fain, cu toate istoria Alfa
    16 2
  • @dan_grc viitorul e incert, dar in prezent cu Giulia le-a dat-o nemtilor la categoria sedan sportiv de nu mai stiu pe ce lume sunt.
    13 4
  • Le-a dat-o, si-au indeplinit obiectivul, ca la fotbal, nu conteaza ca retrogradeaza, dar au batut in meciul direct.

    Giulia a fost peste seria 3 F30 la sportivitate, la actuala generatie s-a micsorat diferenta. Oricum, nu asta era ideea, Alfa nu merita sa ajunga rau, ca Lancia de exemplu, un alt mare nume.
    11 4
  • Sarbatoarea asta e fix ca Centenarul Marii Uniri.
    10 0
  • Vreti sa spuneti ca Stelvio nu e o masina buna?sPortiva chiar si fiabila?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru