Salonul Auto de la Munchen va înlocui tradiționalul eveniment de la Frankfurt până în 2025: "Vom organiza teste și demonstrații pe străzile orașului"

de Daniel Popescu
Joi, 18.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen începând de anul viitor, iar noii organizatori au anunțat că vor putea găzdui evenimentul timp de trei ediții în anii impari, până în 2025.

La începutul lunii martie, cu puțin timp înainte de pandemia de coronavirus, Asociația Industriei Auto din Germania (VDA) a decis să mute tradiționalul Salon Auto de la Frankfurt la Munchen începând din 2021.

Evenimentul este programat între 7-21 septembrie 2021 și promite să aducă o serie de schimbări care să retrezeasca interesul publicului.

Astfel, pe lângă prezentările oficiale de modele și concepte, salonul va avea secțiuni distincte pentru mobilitate electrică, inclusiv biciclete, scutere electrice sau diverse alte soluții pentru transport public. În plus, organizatorii promit o serie de teste "reale" și diverse demonstrații care vor avea loc pe străzile din Munchen, în special în zona centrală.

Nu în ultimul rând, organizatorii vor anunța în cursul lunii iulie un proiect special pentru ediția de anul viitor. Până atunci, VDA a anunțat că Salonul Auto de la Munchen va fi organizat nu numai în 2021, ci și în 2023. În plus, există deja opțiunea de a prelungi acordul și pentru ediția din anul 2025.

Salonul Auto de la Frankfurt avea loc în mod tradițional în anii impari, în timp ce anii pari sunt rezervați Salonului Auto de la Paris.

Saloanele auto au scăzut puternic în popularitate în ultimii ani, iar organizatorii Salonului Auto de la Geneva au anunțat recent că ediția din 2021 ar putea fi anulată din lipsă de fonduri.

Via Motor.es

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru