Salonul Auto de la Frankfurt se mută de la Frankfurt: evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen

de Paul Cosma
Joi, 30.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Frankfurt va pleca din Frankfurt pentru a fi organizat într-un alt oraș din Germania, potrivit asociației VDA. Evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen.

Scăderea de popularitate a saloanelor auto este evidentă în ultimul deceniu, constructorii preferând să-și expună noile modele mai degrabă la evenimente proprii.

Una dintre victimele acestui trend este Salonul Auto de la Frankfurt, cu o tradiție ce datează din 1951. Asociația Industriei Auto din Germania (VDA) a anunțat că salonul auto nu va mai fi organizat la centrul de expoziții Messe Frankfurt, ci va fi mutat într-un alt oraș, începând din 2021.

Orașele care și-au depus candidatura pentru organizarea IAA 2021 au fost Berlin, Köln, Frankfurt, Hamburg, Hanovra, Munchen și Stuttgart.

Pentru finală, VDA a selectat doar Berlin, Hamburg și Munchen, astfel că unul dintre aceste orașe va găzdui un salon auto internațional în 2021. Câștigătorul va fi anunțat în “perioada următoare”.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Il va găzdui Berlin

    Spaţiu mai mare, hoteluri mai multe şi mai ieftine
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru