Salonul Auto de la Beijing ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul fusese programat inițial pentru intervalul 21 - 30 aprilie

de Cornel Șocariciu
Joi, 13.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Beijing, programat inițial pentru finalul lunii aprilie, ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Informația încă nu a fost confirmată de organizatori.

Pe fondul epidemiei de coronavirus, organizatorii Salonului Auto de la Beijing ar putea amâna evenimentul, acesta fiind programat inițial pentru intervalul 21-30 aprilie.

Până în acest moment nu există informații oficiale, însă voci apropiate organizatorilor spun că producătorii care închiriaseră standuri au fost anunțați că "evenimentul se amână până la apariția unor notificări noi".

Vestea cu privire la Salonul Auto de la Beijing vine doar după câteva ore de la anunțul făcut de FIA: Marele Premiu de Formula 1 al Chinei se amână.

Mai mult decât atât, organizatorii Mobile World Congress din Barcelona au decis anularea evenimentului din cauza epidemiei de coronavirus. În ultimii ani, evenimentul din Barcelona a atras din ce în ce mai mulți constructori auto.

În același timp, organizatorii Salonului Auto de la Geneva spun că monitorizează situația, iar până în acest moment totul ar urma să se desfășoare conform planurilor inițiale.

"Până acum, niciun partener sau participant nu a anunțat că dorește să se retragă.

Totuși, analizăm situația și discutăm cu consilierii medicali", a declarat un reprezentant al organizatorilor evenimentului din Geneva.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • fan skoda
    Inseamna ca nu o sa pot sa vad la televizor noile Skode? Nu e normal! Eu vreau sa se tina!
    3 4
  • inexorabil
    Haideţi că mă arunc şi eu în vârtejul “speculaţiilor”.

    Nţ-nţ-nţ! Planeta panicardă. (Şi) în acest sens, o joacă EMOL pe degete (ori)cum vrea muşchiul ei central. De fapt, ce coronavirus? Mai degrabă COROANA-virus, fiindcă înseamnă o altă lovitură magistrală de culise, de-a dreptul imperială.

    Cheia înţelegerii de substrat a “fenomenologiei” respective se găseşte în…Evanghelie: “Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi CIUMĂ (sublinierea mea; in extenso, Cuvântul se referă la orice fel de pandemii) şi cutremure pe alocuri. Dar toate acestea sunt începutul durerilor” (Matei 24:6-8; de fapt, ignorând scheletul dogmatic de referinţă reprezentat de Matei 24, orice strădanie eshatologică ar fi zadarnică…).

    Perverşi fără rivali, emolarii au răspândit în mod special vestea că “boala” n-ar fi apărut spontan, din nimic, ci este rodul unei…conspiraţii, anume a companiilor farmaceutice. O astfel de tactică ultraprofesionistă se numeşte diversiune. Şi lumea “însetată de adevăr subteran” (eh, de senzaţionalism întreţinut pe cale mediatică) a plecat pe fentă…În realitate, EMOL încearcă (şi ştie că va reuşi 100 %, conform constatării elementare a lui Hitler, recte “masele sunt feminine şi stupide” – din nefericire, în mod iremediabil) să inoculeze un sentiment chiar acut de teamă, de nesiguranţă, la nivelul întregii populaţii planetare, vrând în mod prioritar ca această stare ocult cultivată omenirii să perpetueze ani, dacă nu decenii, menţinând, astfel, o adevărată psihoză colectivă. DE CE? Fiindcă, aşa cum am subliniat mai sus, este doar “începutul durerilor”. O serie prelungă de catastrofe (şi naturale, şi artificiale, dar, în acest ultim caz, trebuie înţelese ca simulări grosolane) care vor “afecta” Globul vor avea menirea precisă de a crea în mintea miliardelor de zombi (subordonaţi, fără şanse de scăpare, stăpânilor “nevăzuţi” ai Terrei) “necesitatea” (de fapt, “stringenţa”) apariţiei “aşilor” în politici de securitate, invocare în masă pe care “eminenţele cenuşii” emolare ştiu cum s-o ridice la cote alarmante: amânând cât se poate de mult tocmai apariţia mult râvnită de prostime, adică exasperând-o prin intensificarea “riscurilor” şi mai ales a “pericolelor”.

    Dar cine îi va întruchipa pe “aşii” respectivi? Păi…”premierul” Antihrist şi Guvernul său Mondial (alcătuit din “crema” din “cremă”, adică, pentru a exercita o asemenea misiune, de primă importanţă satanică, vor fi aleşi, “pe sprânceană”, cei mai pricepuţi din EMOL, deci îşi vor aplica singuri, în deplin acord comun, fără orgoliu şi fără supărare, o selectivitate “profesională” extremă, fiindcă, în optica inflexibilă a dânşilor, eşecul “colectării” cât mai multor suflete slabe pentru gheena veşnică ar fi inadmisibil! – mai ales că “diavolul ştie că timpul lui este scurt”, Apocalipsa 12:12, ceea ce se traduce astfel: o altă ocazie, de acelaşi calibru, nu-i va mai permite Cel Atotputernic nicicând în istorie!).

    PS. “Aşii” vor asigura nu securitate, ci…Securitate.

    PPS. “Coronavirus” este înregistrat pe numele unor persoane apropiate (şi precizate oficial ca…INVENTATORI) de…Bill Gates (U.S. Patent nr. 7220852B1, din 22 mai 2007), adică acesta poate fi considerat “părintele spiritual” al micului ucigaş (pentru adormirea bănuielilor proştilor, cică multimiliardarul donează milioane şi milioane de dolari pentru “cercetare” în vederea “combaterii” lui). De altfel, chiar pe site-ul Fundaţiei Bill & Melinda Gates tronează datele de bază ale aşa-ziselor “Centers for Disease Control and Prevention”, alias beneficiarele legale ale patentului în cauză şi cărora le aparţin, d.p.d.v. profesional, acei “inventatori”.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru