Richard Hammond are 9 vieți: a scăpat teafăr dintr-un accident grav petrecut în timpul filmărilor pentru The Grand Tour

de Cornel Șocariciu
Luni, 12.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Richard Hammond ne demonstrează că "hamsterii" au 9 vieți. Britanicul are un genunchi fracturat și se află în spital după ce a fost implicat într-un accident grav în timpul filmărilor pentru sezonul al doilea al The Grand Tour.

Richard Hammond nu mai are nevoie de prezentări. Weekend-ul acesta, britanicul în vârstă de 47 de ani a fost implicat într-un accident grav în timpul filmărilor pentru sezonul al doilea al emisiunii The Grand Tour. Acesta pilota un Rimac Concept One în cadrul competiției Bergrennen-Hemberg, iar în mașină nu se mai afla nimeni.

"Cauza accidentului este necunoscută și este cercetată", scrie în comunicatul Amazon.

În filmările realizate de fani se vede cum Hammond pierde controlul vehiculului, derapează și ajunge în afara traseului. La scurt timp după accident, electricul produs de croați a fost cuprins de flăcări.

Urmareste Automarket
Hammond a ieșit singur din mașină, dar a fost transporat de urgență la un spital din St.
Gallen. Aici, medicii au constatat că britanicul și-a fracturat un genunchi.

Jeremy Clarkson, colegul lui Hammond a scris imediat pe Twitter: este cel mai înspăimântătăor accident pe care l-am văzut. El a mai precizat că, în mod incredibil, Hammond este bine.

Dar acesta nu este singurul accident în care a fost implicat Hammond. În urmă cu câteva luni, britanicul a suferit un accident de motocicletă în Mozambic, tot în timpul unor filmări. Cel mai grav accident în care a fost implicat prezentatorul The Grand Tour a avut loc în 2006. Vehiculul pe care îl pilota se numea Vampire și era propulsat de motoare cu reacție. Accidentul s-a produs la 367 km/h, iar Hammond a stat cinci săptămâni în spital.

Via | DriveTribe

Comentarii (4)

  • scamel
    oare el nu se uita la televizor , la "stupid science".
    11 0
  • @scamel
    Science of stupid.
    Nu șttința-i proastă, ci cei cărora li se aplică. :)
    7 0
  • Aha.A scapat cu teafar...
    1 0
  • Preferam sa fie Jeremy Clarkson sa mai taca din gura o perioada.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru