Renault și Nissan: “Alianța noastră nu se va rupe”

Publicat marţi, 14.01.2020 10:57 de Paul Cosma

Renault și Nissan dau asigurări că alianța lor nu se va destrăma, după informațiile potrivit cărora japonezii vor să rupă legăturile cu partenerii francezi. Nissan spune că alianța este “sursă de competitivitate”, în timp ce Renault a descris relația ca una “solidă și robustă”.

Zvonurile privind ruperea alianței dintre Renault și Nissan au fost dezmințite de cele două companii, pe fondul scăderii acțiunilor la bursă pentru ambele entități.

“Alianța este sursa de competitivitate pentru Nissan,” au spus japonezii, în timp ce președintele Renault a transmis că alianța este

“solidă, robustă, orice dar nu moartă”.

În plus, Nissan a publicat o declarație oficială în care arată: “Pentru obținerea unei creșteri sustenabile și profitabile, Nissan va căuta să livreze rezultate win-win pentru toate companiile ce fac parte din alianță.”

Surse citate de Financial Times au spus că Nissan are un plan pentru ruperea alianței cu Renault, japonezii dorind să lucreze din nou pe cont propriu. De asemenea, Bloomberg anunța că mai mulți oficiali Nissan analizează posibilitatea încheierii relației cu Renault.

Zvonurile au apărut în contextul în care Renault urmează să anunțe mai mult proiecte de viitor pentru alianța cu Nissan și Mitsubishi. Analiștii consideră că Alianța este “stricată”, iar relația dintre companii nu mai poate fi salvată.

Via Automotive News

  • netam-nissan, marţi, 14.01.2020 11:57

    buni analistii pentru situri auto care au zilnic alte aiureli de scris ba alba ba neagra dar si noi ca ii intrecem doar ne luam viteza la crezut orice birfe smenuri susanele macar ne certam pe pareri decit doar copiat ce zic blumbergii asa trece usor ziua cu trei ore lucrate din opt de ex eu ca fan baban nissan pariez ca nu moare marca cum imi murea bateria la prima micra vorba vine prima ca era la mina a saptea si avea un scurcircuit surpriza ziua plus altu noaptea. umblam cu alta baterie incarcata in portbagaj pina am pierdut-o prin o gaura largita cind ploua alta viata cu tiida de acum nexam rugina si vopseaua e zeiss nici vrabiile nu fac gainatz pe ea le sperie cit e de urita drumuri cu soare sa aveti ca bune mai rar

  • dan_grc, marţi, 14.01.2020 14:22

    Asa spun vedetele inainte sa se desparta, " relatia noastra este mai puternica ca oricand " .