Renault amână prezentarea noului monopost de Formula 1: francezii au publicat doar câteva teasere, întrucât monopostul nu este finalizat

de Daniel Popescu, Foto: Renault
Miercuri, 12.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat miercuri doar câteva teasere cu noul monopost RS20 pentru sezonul 2020 al Formulei 1, în condițiile în care inginerii nu au finalizat construcția acestuia, astfel că lansarea oficială a fost amânată pentru 19 februarie.

Renault a programat pentru 12 februarie un eveniment la Paris cu scopul de a prezenta noul monopost al echipei pentru sezonul 2020.

La conferința de presă au participat piloții Daniel Ricciardo și Esteban Ocon, care au fost însoțiți de șeful Cyril Abiteboul, ambasadorul Alain Prost și alte șefi de departamente.

Cu toate acestea, Renault a surprins audiența în momentul în care s-a limitat să prezinte doar câteva teasere cu noul monopost RS20, iar ulterior Abiteboul a explicat că monopostul nu a fost încă finalizat.

Oficialul echipei franceze nu a oferit detalii concrete despre motivele acesei întârzieri, însă a menționat că prezentarea oficială va avea loc în 19 februarie, în ziua primei sesiuni de teste de la Barcelona.

Renault a încheiat sezonul precedent doar pe locul 5 în clasamentul constructorilor și speră că recrutarea lui Ocon în locul lui Nico Hulkenberg va împinge echipa de la spate, mai ales că se bazează și pe experiența acumulată de Ricciardo în primul sezon petrecut la echipă.

Evoluțiile din startul noului sezon ar putea fi cruciale pentru Renault, în condițiile în care contractul constructorului francez cu Formula 1 expiră la sfârșitul sezonului 2020. În cazul în care echipa nu va reuși să-și îmbunătățească performanțele, nu este exclus ca managerii Renault să decidă retragerea din Formula 1.

Via Renault, The Race

Comentarii (3)

  • penibil... oare pană la finalul sezonului va fi gata?
    6 3
  • Neutru
    Ar fi bine să participe la teste.La debutul sezonului vor veni,pregătiți sau nu,vedem atunci dacă mai au de gând să rămână.
    9 0
  • Ricci e poveri
    Speram ca anul asta sa revin la nickname-ul Honybadger...
    Poate la anu'... daca schimba echipa...
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru