Renault a dezvoltat o tehnologie care conectează mașina cu locuințele “smart”: sistemul va fi disponibil pe modelele cu Easy Link

de Paul Cosma
Marti, 07.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a dezvoltat o tehnologie care permite conexiunea digitală dintre mașină și locuințele “smart”. Noua tehnologie permite clienților să controleze diferite dispozitive din casă în timp ce se află în mașină și va fi disponibil pe modelele Renault cu sistemul Easy Link.

Renault a anunțat lansarea unei tehnologii prin care mașinile sale vor fi mai conectate la “viața digitală” a clienților.

Dezvoltată în colaborare cu Otodo, o companie franceză ce furnizează servicii smart home, noua tehnologie permite o conexiune digitală între mașină și locuințele “smart”.

Renault susține că, pe modelele cu sistemul Easy Link, clienții vor putea să controleze diferite dispozitive din casă, precum termostatele sau luminile inteligente, în timp ce se află în mașină.

Serviciul de conectivitate "car-to-home" poate fi accesat și configurat cu ajutorul sistemului multimedia, clienții având opțiunile “Leaving Home” sau “Arriving Home”. Francezii spun că noua tehnologie va fi disponibilă inclusiv pe modele precum Zoe, Clio sau Captur.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    Ideal daca are si conectare wifi blutush ceva garsoniera etaj 7 -- masina mea electrica viitoare. La mana a doua peste 7-8 ani ca doar asa mi-o permit cu bateria dusa dar capabila poate de 50 km zilnic casa-munca-retur (stivuitorist la supermarket deci superfan electrice)
    Hm nu am insa termostate si lumini inteligente dar mai fac un credit pe 10 ani si intru in rand cu lumea buna
    20 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru