Puritalia Berlinetta va primi o versiune electrică: GT-ul va fi prezentat în 3 martie

de Daniel Popescu, Foto: Puritalia
Joi, 27.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Puritalia Berlinetta va primi o versiune electrică la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. GT-ul este disponibil în prezent doar în versiune plug-in hybrid de aproape 1.000 de cai putere.

Producătorul de nișă Puritalia s-a remarcat la ediția de anul trecut a Salonului Auto de la Geneva prin prezentarea unui GT plug-in hybrid cu numele Berlinetta.

Constructorul italian cu sediul la Napoli va reveni la Geneva cu ocazia ediției din acest an, care va începe săptămâna viitoare.

De data aceasta, Puritalia va prezenta o versiune electrică pentru Berlinetta, însă pentru moment italienii nu au oferit niciun fel de detalii tehnice despre aceasta. Nu este însă exclus ca variana electrică a lui Berlinetta să aibă performanțe superioare comparativ cu varianta plug-in hybrid.

În cazul lui Berlinetta, sistemul plug-in hybrid este alcătuit dintr-un motor V8 cu capacitatea de 5.0 litri capabil să genereze 760 de cai putere, în timp ce un motor electric este amplasat pe puntea spate.

În total, sistemul plug-in hybrid generează echivalentul a 979 de cai putere și un cuplu maxim de 1.247 Nm, ceea ce îi permite să ajungă de la 0 la 100 km/h în numai 2.7 secunde.

Puritalia Berlinetta este disponibil în numai 150 de unități, astfel că este posibil ca și noua versiune electrică să aibă o producție limitată.

Via Turbo

Comentarii (3)

  • fan skoda
    UHH ! Ce e uratenia asta ?! Bine ca macar este PHEV de performanta ! Dar din fata arata foarte urat ! Nici nu ma pot uita ! 2.7 secunde suta ? Foarte bine ! Dar tot urat ramane !
    0 11
  • andrei
    cand etalonul tau e skoda, cred si eu ca e urata. dar skoda nu e nici 5% din asta. pffff, auzi, urata fata. bine e ca frumoasa rau scala. ma umfla rasul. mai scoate capul ala din nisip ca ai impresia ca totul e roz.
    8 0
  • fan skoda
    Cine vrea mai multe poze sa caute pe google. Spatele arata mai bine, mai ales stopurile prelinganduse pe liniile de coupe. Interiorul arata foarte bine cu un volan frumos si o tableta mare gen Tesla. Inafara de fata, restul arata bine.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru