Primul teaser video pentru viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul producătorului german va debuta în 3 martie și va avea motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

de Cornel Șocariciu
Vineri, 28.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul Clasa E facelift. Nemții pregătesc mici modificări estetice, sisteme de conducere semi-autonomă și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Prezentarea modelului va avea loc în 3 martie.

În urmă cu câteva zile, Mercedes-Benz a publicat lista premierelor de la Geneva. Conform documentului constructorului german, în 3 martie vom face cunoștință cu Clasa E facelift.

Primele informații cu viitorul model de clasă mare au fost publicate de nemți la începutul acestui an. Clasa E facelift va fi disponibil în versiuni sedan, break, coupe, cabrio și cross (All-Terrain), și va primi și variante de performanță semante de divizia AMG.

Pentru a îndulci așteptarea fanilor, Mercedes-Benz a publicat pe contul de Facebook un scurt teaser video cu viitorul Clasa E facelift. În cadrul clipului facem cunoștință cu semnătura luminoasă a viitoarelor faruri pregătite pentru modelul de clasă mare.

Până în acest moment, Mercedes-Benz a menționat că viitorul Clasa E facelift va miza pe un design ușor remodelat și pe un interior plin cu tehnologii moderne. Nemții vor introduce un sistem de conducere semi-autonomă, dar și noul sistem de infotainment MBUX.

Gama de motorizări ar urma să treacă printr-un proces de modernizare.

Mercedes-Benz anunță atât versiuni mild-hybrid, cât și variante plug-in hybrid. Constructorul din Stuttgart va introduce un motor pe benzină de 2.0 litri echipat cu tehnologia EQ Boost la 48V capabil să ofere 268 de cai putere, dar și un motor de 3.0 litri disponibil cu același sistem mild-hybrid. În acest caz, puterea de top anunțată pentru motorul cu șase cilindri va fi de 362 de cai putere. În cazul versiunilor plug-in hybrid diesel+electric, nemții vor pregăti o baterie suficient de mare, astfel încât autonomia electrică să treacă de 100 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru