Primul teaser video cu viitorul Skoda Vision IN Concept: prototipul va fi prezentat în 5 februarie

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va expune Vision IN Concept în cadrul Auto Expo din New Delhi. Prototipul va sta la baza unui viitor SUV de serie dedicat exclusiv pieței din India.

Skoda a publicat primul teaser video cu viitorul concept Vision IN. Prototipul pregătit de constructorul ceh va fi prezentat în 5 februarie în cadrul Auto Expo din New Delhi și va sta la baza unui SUV de serie gândit exclusiv pentru piața din India.

Până acum, oficialii Skoda au publicat o serie de schițe cu exteriorul și interiorul conceptului. De această dată, clipul pregătit de cehi scoate în evidență semnătura luminoasă a farurilor și a stopurilor, grila iluminată și elementele din cristal de la interior. Totodată, în clipul pregătit de Skoda apar și câteva cadre cu instrumentarul digital de bord.

Viitorul Skoda Vision IN va avea o lungime de 4.26 de metri, iar versiunea de serie va fi prezentată până la finalul anului curent. Conform oficialilor Skoda, producția noului SUV ar urma să înceapă tot în cursul acestui an.

Conceptul producătorului din Mlada Boleslav va avea la bază o versiune modificată a platformei MQB-A0, arhitectură întâlnită în prezent pe modelele din cadrul Grupului Volkswagen.

Pentru moment, oficialii Skoda nu au oferit detalii cu privire la sistemul de propulsie pregătit pentru noul concept Vision IN.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru