Primul teaser video cu viitorul Skoda Vision IN Concept: prototipul va fi prezentat în 5 februarie

Publicat joi, 23.01.2020 15:01 de Cornel Șocariciu

Skoda va expune Vision IN Concept în cadrul Auto Expo din New Delhi. Prototipul va sta la baza unui viitor SUV de serie dedicat exclusiv pieței din India.

Skoda a publicat primul teaser video cu viitorul concept Vision IN. Prototipul pregătit de constructorul ceh va fi prezentat în 5 februarie în cadrul Auto Expo din New Delhi și va sta la baza unui SUV de serie gândit exclusiv pentru piața din India.

Până acum, oficialii Skoda au publicat o serie de

schițe cu exteriorul și interiorul conceptului. De această dată, clipul pregătit de cehi scoate în evidență semnătura luminoasă a farurilor și a stopurilor, grila iluminată și elementele din cristal de la interior. Totodată, în clipul pregătit de Skoda apar și câteva cadre cu instrumentarul digital de bord.

Viitorul Skoda Vision IN va avea o lungime de 4.26 de metri, iar versiunea de serie va fi prezentată până la finalul anului curent. Conform oficialilor Skoda, producția noului SUV ar urma să înceapă tot în cursul acestui an.

Conceptul producătorului din Mlada Boleslav va avea la bază o versiune modificată a platformei MQB-A0, arhitectură întâlnită în prezent pe modelele din cadrul Grupului Volkswagen. Pentru moment, oficialii Skoda nu au oferit detalii cu privire la sistemul de propulsie pregătit pentru noul concept Vision IN.