Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLA: SUV-ul compact va fi prezentat în 11 decembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 06.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul GLA. De această dată, nemții scot în evidență bancheta spate a noului SUV. Aceasta va culisa și va putea fi rabatată într-o configurație 40:20:40.

Mercedes-Benz pregătește lansarea noului GLA. SUV-ul de clasă compactă dezvoltat de constructorul german va fi prezentat în premieră în 11 decembrie, urmând ca debutul comercial să aibă loc în prima jumătate a anului viitor.

Campania de promovare a noului SUV a început încă de la jumătatea lunii trecute, iar până acum, producătorul din Stuttgart a publicat o imagine teaser cu exteriorul (foto), două fotografii realizate în timpul testelor și o imagine cu interiorul. Acum, producătorul german a publicat un scurt clip în care facem cunoștință cu bancheta spate a viitorului GLA.

Nemții vor oferi o banchetă care culisează (la fel ca în cazul lui GLB și Clasa B) și care poate fi rabatată într-o configurație 40:20:40. Totodată, Mercedes-Benz a anunțat că înălțimea noului GLA va fi mai mare cu 100 de milimetri comparativ cu actuala generație, iar acest lucru se traduce prin și mai mult spațiu pentru pasageri. Totodată, SUV-ul de clasă compactă va avea un ampatament mai generos cu 30 de milimetri, în ciuda faptului că lungimea totală va fi mai mică cu 20 de milimetri.

Tot la interior, Mercedes-Benz va pregăti un instrumentar digital de bord cu un ecran cu o diagonală maximă de 10.25 inch și noul sistem MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Noul Mercedes-Benz GLA va echipat cu motoare pe benzină de 1.33 litri sau 2.0 litri (puteri cuprinse între 163 CP și 224 CP) și cu propulsoare diesel de 2.0 litri (150 CP și 190 CP).

Totodată, SUV-ul compact va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid (variantă similară cu actualul Clasa A 250e). Fanii versiunilor de performanță nu vor fi uitați, nemții urmând să vină și cu variante semnate de divizia AMG.

Comentarii (1)

  • Eu sunt curios daca o sa-i placa lui @dan_grc :):):)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru