Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă al constructorului german va fi prezentat în acest an

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 13.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în acest an, iar producătorul german promite atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Totodată, gama de motorizări va include și versiuni cu sisteme hibrid de propulsie.

Mercedes-Benz pregătește o nouă generație pentru Clasa S. În ultimele luni, prototipurile viitorului vârf de gamă au fost surprinse atât pe circuitul de la Nurburgring, cât și în timpul unor teste care au avut loc pe drumurile publice din Germania.

Acum, reprezentanții Mercedes-Benz au publicat un clip video cu ocazia reluării producției în fabricile din Sindelfingen și Worth. La finalul clipului, Ola Kallenius, CEO-ul Daimler, apare pentru câteva secunde alături de viitorul Clasa S.

Conform celor mai recente rapoarte, noul vârf de gamă pregătit de constructorul german va primi o serie de modificări importante la nivel de design, dar și mai multe îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor de la interior. Conform oficialilor germani, noul Clasa S va fi echipat cu sisteme de conducere semi-autonomă de nivel 3.

În același timp, gama de motorizări va suferi o serie de transformări, iar surse apropiate companiei spun că noul Clasa S va fi disponibil și în versiuni cu sistem hibrid de propulsie.

Prezentarea noii generații Clasa S va avea loc în cursul anului curent.

Comentarii (3)

  • Am vazut cateva poze cu interiorul, nu era varianta finala, dar in mare nu-mi place, plin de materiale glossy piano black, care sunt plastice vopsite, daca in privinta ecranelor asta este moda, la materiale Mercedes nu trebuie sa faca compromisuri, mai ales la S, sper ca realitatea sa ma contrazica, luxul nu inseamna doar gadgeturi, din ce-am vazut este plin de ecrane, dar nu mai pare la fel de luxos.

    La exterior, spatele inspirat de CLS, probabil ca va arata ok, dar nu wow.
    5 1
  • fan skoda
    Putea-ti sa pune-ti mai multe poze.

    Am gasit poze pe piataauto.md.

    Interiorul nu era terminat.
    Fata si spatele sunt ok.
    In interior, volanul e cam ciudatel si uratel...

    Pe locurile din spate arata foarte luxos.
    Dar, interiorul nu era terminat.

    Sa vedem la sfarsit, cand vor termina interiorul.

    Dar volanul nu ma incanta.
    3 6
  • Hopaaaa... Clasa S va fi disponibil și în versiuni cu sistem hibrid de propulsie. Na, că se stricară și ăștia. Păi și aia de o țin gaia-mațu cu dizălu' ce fac, nene?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru