Primul teaser video cu viitorul Lamborghini Vision Gran Turismo: prototipul virtual va fi prezentat în 24 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Vision Gran Turismo este un concept virtual pe care italienii îl pregătesc pentru fanii jocului video GT Sport. Prezentarea prototipului va avea loc în 24 noiembrie.

La finalul lunii noiembrie, jocul video Gran Turismo Sport va primi un update important, iar câțiva producători auto au colaborat cu specialiștii din cadrul Polyphony Digital pentru dezvoltarea unor concepte noi. Acestea vor fi disponibile pentru toți utilizatorii platformei Gran Turismo Sport.

Lamborghini este unul dintre producătorii care a acceptat această propunere, iar constructorul italian va prezenta în 24 noiembrie prototipul virtual Vision Gran Turismo.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, producătorul italian a publicat și un scurt teaser video care anunță lansarea conceptului. Spre deosebire de alți constructori, Lamborghini a ales să pregătească un concept cu motor convențional, și nu un prototip electric.

Și Jaguar a anunțat un astfel de concept virtual. Prototipul va fi disponibil odată cu update-ul din luna noiembrie și mizează pe trei motoare electrice care promit un total de 1.020 de cai putere și 1.200 Nm.

Jaguar Vision Gran Turismo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru