Primul teaser video cu viitorul Bentley Bentayga facelift: SUV-ul va fi prezentat în 30 iunie

Publicat miercuri, 24.06.2020 12:14 de Cornel Șocariciu

Bentley a publicat primul teaser video cu viitorul Bentayga facelift. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 30 iunie în cadrul unui eveniment online.

În urmă cu câteva săpătmâni, oficialii Bentley au anunțat că SUV-ul Bentayga a fost produs în 20.000 de unități. Startul producției a avut loc în 2016, iar de-a lungul carierei, SUV-ul a bifat o serie de premiere pentru constructorul britanic.

Acum, Bentley anunță că Bentayga va primi o serie de îmbunătățiri. Viitorul Bentayga facelift va fi prezentat în 30 iunie în cadrul unei conferințe online. Pentru a marca startul campaniei de promovare, reprezentanții producătorului britanic au publicat și un scurt teaser video care oferă câteva indicii cu privire la viitoarele modificări exterioare și de interior.

Conform primelor informații neoficiale, viitorul Bentayga facelift va miza pe faruri restilizate, pe un spoiler frontal ușor modificat și pe o serie de prize de aer ceva mai mari. La interior, clienții vor descoperi un nou sistem de infotainment care va integra un ecran tactil mai mare și un volan cu elemente noi.

Oficialii Bentley spun că Bentayga facelift va fi disponibil în continuare cu o motorizare plug-in hybrid, însă nu oferă și alte detalii. Conform surselor, gama de motorizări va fi completată, la fel ca până acum, de unități pe benzină W12 și V8.

  • netam-nissan, miercuri, 24.06.2020 13:43

    m-am mai liniștit, credeam că nu mai apare odată. abia aștept să il vad iar in parcarea carfur, e fantastic bivolu mai ales linga fiaturi 500. dar vorba d-lui ace-craiova, sa vedem preturile... si optiunile care musai trebuie sa includa o ranga cu monograma aurita stiti voi pentru cine.