Primul model electric de la Cadillac ar urma să fie prezentat în aprilie: lansare așteptată la New York

Publicat marţi, 18.02.2020 14:07 de Paul Cosma

Cadillac își va prezenta primul său model electric în luna aprilie, noul SUV al constructorului american urmând să fie lansat la Salonul Auto de la New York, potrivit unor informații neoficiale. Cadillac anunțase anterior că SUV-ul electric va fi prezentat “cel târziu” în 2021.

Brandul Cadillac se pregătește de rebranduire totală și vrea să atace piețele internaționale cu un model ce nu a mai construit până acum.

La începutul anului trecut, constructorul american a publicat imagini cu un concept ce anunță primul model electric din istoria sa, un SUV ce va fi dezvoltat pe noua platformă GM și va fi lansat cel târziu în 2021.

Presa internațională susține că noul model electric de la Cadillac va fi prezentat în luna aprilie, la Salonul Auto de la New York.

“Va fi vândut la nivel global și va fi parte dintr-un val de produse noi pe care le vom lansa în următorii trei ani,” a declarat Steve Carlisle, președintele Cadillac, despre noul model electric.

Via Carscoops

 

  • inexorabil, miercuri, 19.02.2020 00:05

    Nu mai este Cadillac, ci Cade-n lac. De fapt, ce lac? O adevărată Sahară a minţii poate fi depistată în RenCen. Subliniez: “poate fi”, căci n-am de gând vreodată s-o depistez “pe bune”. Vreau să-mi protejez nervii, nu de alta. Căci invers…nu se întâmplă.