Primul model al brandului Lagonda de la Aston Martin: conceptul electric All-Terrain va fi prezentat la Geneva

de Paul Cosma
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat o imagine teaser pentru Lagonda All-Terrain, conceptul unui SUV electric ce va fi prezentat la Geneva. Este primul model al brandului Lagonda de la Aston Martin.

Salonul de la Geneva din 2018 a fost gazda unui concept spectaculos al celor de la Aston Martin. Britanicii au dezvăluit atunci Lagonda Vision Concept, care anunța nu doar primul model electric al mărcii, ci și sub-brandul Lagonda, sub umbrela căruia Aston va prezenta toate modelele cu emisii zero din propriul portofoliu.

Tot în 2018, Aston Martin a anunțat că primul model al brandului Lagonda va fi un SUV cu propulsie 100% electrică și va fi lansat în 2021. Britanicii spuneau atunci că va fi primul SUV de lux ce va concura pe piața vehiculelor cu zero emisii.

Acum a venit momentul ca Aston Martin să publice un teaser cu Lagonda All-Terrain, conceptul ce prefigurează un SUV electric și primul model al brandului.

Deocamdată, singurele cifre avansate de Aston Martin într-un comunicat oficial sunt cele ale autonomiei prevăzute pentru un sistem de propulsie care se va baza pe baterii de generație nouă de tip solid state: 650 de kilometri.

Prototipul Lagonda All-Terrain va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, ce se desfășoară în perioada 5-17 martie.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru