Primul hibrid din istoria Maserati: Ghibli Hybrid ar putea fi prezentat oficial în 21 aprilie

de Paul Cosma
Luni, 27.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea plug-in hybrid a lui Maserati Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing, potrivit unor surse din cadrul companiei. În 2019, constructorul anunțase că Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din istoria sa.

Anul trecut, brandul Maserati și-a prezentat planurile pe termen mediu și lung, electrificarea fiind printre priorități.

Italienii au spus atunci că pregătesc două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Sportiva va fi produsă la Modena și va avea o versiune electrică. SUV-ul va fi construit la uzina din Cassino.

În plus, Maserati a transmis că Ghibli va primi în acest an o versiune hibridă și va deveni primul hibrid din istoria constructorului italian. Potrivit unor surse din cadrul Maserati, versiunea plug-in hybrid a lui Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing.

Constructorul susține că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

Via Automotive News

 

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Va avea numai versiuni hibride PLUGIN sau full electrice !

    Ceea ce vă spuneam : clienţii îşi doresc doar PHEV sau BEV, restul fiind de noi, deja uzate moral, depăşite tehnologic.
    2 7
  • Problema mare este ca tehnologia plugin e doar una de tranzitie, exista riscul sa fie si ea depasita tehnologic destul de rapid.
    3 2
  • Dr. Alban
    medicamente, medicamente...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru