Primele teasere cu viitorul Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: design inspirat de modelele roadster ale anilor '20

de Cornel Șocariciu
Joi, 12.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce Dawn SIlver Bullet va fi lansat în scurt timp, iar producătorul britanic promite un model cu un design inspirat de mașinile anilor '20. Modelul cu plafon retractabil va fi disponibil în doar 50 de unități și va fi inclus în seria Collection Car.

Rolls-Royce a publicat primele imagini teaser care anunță lansarea unui nou model în seria Collection Car. Britanicii vor prezenta în scurt timp noul Dawn Silver Bullet, un model care preia elemente de design specifice vehiculelor din anii '20.

Interiorul noului Rolls-Royce Dawn Silver Bullet va fi croit pentru a găzdui doar două persoane, iar caroseria modelului britanic ar urma să exprime "atitudinea lipsită de griji a acelor zile îndepărtate într-o formă îndrăzneață și contemporană dezvoltată pentru nonconformiștii de astăzi".

Oficialii Rolls-Royce menționează că prin intermediul lui Dawn Silver Bullet vor să îmbine nostalgia anilor '20 cu "elementele moderne ale viitorului", transformând modelul cabrio într-un "vehicul perfect pentru a experimenta cele mai interesante călătorii în întreaga lume".

Reprezentanții companiei britanice au adăugat că noul Rolls-Royce Dawn Silver Bullet va fi produs în doar 50 de unități, iar clienții vor avea acces la o serie de evenimente care presupun cele mai interesante trasee din lume.

Comentarii (13)

  • netam-nissan
    ce e aia *contemportantă*?? ceva virusei si pe la voi ori au nascut doua cuvinte un nou puradel dupa o lipeala
    nici masina asta cat un titanic cu 2 pasageri nu prea pricep ce vrea sa fie da sigur e ecologica si salveaza ursi polari ca alfel nu aparea la stiri AM.
    15 0
  • @netam: Poate fi un fel de *izoleta* ca 2 bastani sa aiba 6 m de hardughie intre ei si prostime.
    Desi decapotabila nu pare sa rimeze, pe aleile castelelor merge o plimbarica la soare si cand n-o mai exista benzina, impinsa de slugi cu botnita neaparat.
    13 0
  • Corocsenie Adrian
    Sunt convins ca va fi o bijuterie auto. Creatia omului dusa la cel mai inalt nivel este un lucru benefic. Sa produci bunuri de colectie care sa fie pastrate cu grija pt. eternitate sau atata cat se pot pastra este cea mai inteleapta munca facuta de om. Sa produci numai rebuturi si sa consumi resursele degeaba e chiar lipsa de respect pt. natura si o prostie omeneasca.
    Hai sa nu mai fim ipocriti....toti o ard ecologisti cu trompete de motoare de 1.0 1.2 1.4 etc. sau electrice care poleaza mai mult sa le faci bateriile decat ar consuma masinile adevarate 30 de litri la 100 km. Poluarea afecteaza plamanii omului nici de cum Planeta. Schimbarile climatice vin de la inversarea polilor care este ciclica la un anumit nr. de ani si perfect fireasca pt. legile fizicii. Planeta nu are nevoie de noi si nici nu o putem influenta in vreun fel. Noi avem nevoie de ea si sugem tot ce ne-a pus la dispozitie pt. bucuriile noastre marunte. Ar trebui sa ne facem griji sa nu ne mai inmultim aiurea si sa turnam plozi peste plozi care sa consume resursele ele fiind limitate in mare parte. Cata prosperitate ar fi in lume daca am fi sa zicem 500 de milioane de oameni maxim nu 7.7 - 8 miliarde cat suntem astazi. Cu cat sunt mai multi, cu atat calitatea vietii scade. Si calitatea produselor scade dar si a vietii. Cu cat sunt mai putini, calitatea creste pt. ca se pot administra altfel bunurile de valoare intre o mana de oameni.
    6 8
  • Stimabile @scorpion.negru, am vaga impresie ca banetul familionului iti confera deja impresia apartenentei la *elita*. Altfel nu ai lauda targetul depopularii scrijelit pe The Georgia Guidestones. :)
    11 4
  • Depopularea pe care o invoca unii oameni printre care si Bill Gates nu are scopuri malefice cum declara unii conspirationisti. "Aoleu miliardarii vrea sa ne omoareee sa ramana numai ei". Depopularea se doreste prin ridicarea civilizatiei si a nivelului de trai din Africa si india-china, pentru a nu mai turna cate 8-9 copii pe cap de femela. Exact dupa modelul occidental, australian, japonez etc. Tarile civilizate au o populatie stabila, nu creste necontrolat, haotic. Se doreste stabilizarea numarului de locuitori pentru ca creste prea mult! Unde e dezastrul in gandirea asta, ca eu nu il vad??
    7 7
  • Atentie la nuante, fiindca...
    1. Bill Gates & Co. nu par sa aiba ceva uman in dotare
    2. Cele 8 miliarde de slugi sint deja greu controlabile si d-aia vor sa le (ne) decimeze, nu sa ne extermine total.
    3. Nici cei care sustin utilitatea Rolls-urilor nu trebuie sa fie convinsi ca vor fi considerati utili de catre proprietarii de Rolls-uri.
    4 3
  • Daca ai fi citit ce am scris, ai fi inteles ca nu vor sa ne omoare, paranoicule. Ce vor este sa educe oamenii din lumea a 3-a sa nu mai TOARNE cate 10 copii pe cap de femeie. Adica pe viitor sa nu se mai f*ta ca iepurii. Unde e dezastrul in gandirea asta domnule "Empatizez cu toti babuinii din lumea a 3-a, dar doar din spatele tastaturii"??
    4 1
  • Corocsenie Adrian
    @mk8
    Nu neaparat banetul cum spui tu imi ofera apartenenta la elita ca bani au multi ci gena comuna cu respectiva elita cat si relatiile apropiate cu ei. Iti voi lasa arhiva familiei ca tot o invoci sa o rasfoiesti in caz ca esti curios. La rubrica ,,despre noi'' vei gasi mai multe depre ADN-ul meu cat si istoria acelui popor (etnii).
    Daca dai si la rubrica ,, echipa'' si dai de plicul acela venit de la RIT Capital din partea lui Jacob Rothschild pe adresa mea, sunt rezultatele pe anul respectiv cu privire la o parte din activele din family office-ul personal. Nu cred ca are rost sa spun de la ce suma in sus trebuie sa ai ca sa poti intra in clubul RIT Capital sau sa iti faci un family office. Asta o sa gasesti pe net daca te intereseaza si cauti. Eu aici in trecut mi-am spus doar inceputul de dupa 1990 nu si actuala situatie pe care evident nu o voi spune vreodata. Este una din regulile cum le spui tu elite.

    https://the-corocsenie-family-archive.webnode.ro/
    0 6
  • Scorpioane, esti baiat simpatic pana incepi sa te lauzi cu banii, si mai nou, cu familia, stramosii, ADN-ul si relatiile. Lucruri pentru care ai merit zero.

    Mi se pare ca e un semn clar ca te-ai impotmolit in viata, in clipa in care ai ajuns sa-ti pui pe internet averea familiei, si te impopotanezi cu tot felul de titluri care nu impresioneaza pe nimeni. Hai sa fim seriosi. Eu in viata mea n-am citit vreun rand scris de vre-unul din familiile bogate din America sau Europa in care sa se bata cu caramida in piept cu cate ceasuri si tablouri are in casa. Tu iti dai seama de ridicolul situatiei? Cu atat mai mult cu cat majoritatea de pe site-ul asta stau la bloc si muncesc pe un salariu care sa-i duca de la o luna la alta (inclusiv eu, dar facem abstractie de mine).

    Faptul ca ai ajuns sa pui link-uri pe un site auto cu mostenirea familiei Guldeburg de Rm cu Valcea si sa-ti etalezi ce ai prin casa ca rufele la uscat ... ei bine, nu e class. E clar ca nu te-ai maturizat complet. Asta e o lacuna enorma si sincer, mi-e mila de tine. Tine de cei 6 ani de-acasa si n-are nici in clin nici in maneca cu mandria de a face parte din familia in care te-ai nascut, orasul sau zona geografica. E alegerea ta, dar nu esti pe o directie buna.

    Si apopos, fac abstractie de masonerie si alte subiecte din astea pentru ca nu ma intereseaza nici sa fac parte din ei si nici nu aspir in vreo forma sau alta orice tine de ei. Dar pentru cultura ta generala, Baal, in vechiul testament n-a fost zeul intelepciunii, ci a fost unul din idolii carora Israelitii s-au inchinat. Iar faptul asta a dus la distrugerea rapida si sigura a poporului, cadera in robie si imprastierea lor in lume. Daca chiar ai radacini evreiesti precum spui in link-ul ala, ar trebui macar sa cunosti Vechiul Testament si sa stii anumite lucruri.

    Cred ca sunt printre putinii care admira sincer si fara rezerve Israelul, atat antic cat si modern, si alaturi de elvetieni, tirolezi si anglo-saxoni, sunt printre exemplele de urmat in viata. Indiferent cum ma judeca x si y, pentru mine, ca si mentalitate, forta de lupta, perseverenta si creeativitate sunt printre fruntasi. Tu din pacate, cu toata mostenirea genetica pe care o afisezi fara sa ti-o ceara nimeni, esti foarte departe.

    Fii tu insuti, fii mai modest si lasa lauda de sine. Si o sa ai numai de castigat in viata. Fara sa mai punem la socoteala, chiar si teoretic, ca te expui la niste chestii foarte urate cand scoti tot ce ai in casa in fata publicului. Adu-ti aminte ce s-a intamplat in timpul domniei lui Roboam, cand i-a aratat lui Sisac scuturile de aur facute de imparatul Solomon, si toata visteria din Ierusalim pe care o stransesera de pe vremea lui David.

    Hai ca iar am luat-o departe de subiectele auto, dar in seara asta chiar nu m-am putut abtine.

    Minte multa! Plus modestie si discretie tot pe-atata.
    4 0
  • Corocsenie Adrian
    @zarnesteanu
    Judeci gresit si fals. Orice familie khazara detine un site de arhiva.
    Iti las numai cateva dintre ele. Nu e pt. lauda ci pt. crearea unei pagini de colectie personale. Iar partea evreiasca este strict genetica. In realitate nici o familie khazara nu are vreo legatura cu traditiile evreiesti sau evreii. Khazarii sunt sionisti iar evreii ultracredinciosi ii detesta din necunoastere si neintelegere dar e treaba lor. Noi studiem doar Protocoalele Inteleptilor Sionului, Cabala si Merkaba. Iar cea mai importanta parte pe care o studiem este Geometria Sacra. Restul sunt inutile si rebuturi inclusiv Tora, Biblia, Talmudul, Coranul etc. Nici nu are sens sa le deschidem. Iar Baal Baal sau B'l este titlul catorva zei semitici, insemana „domn, stăpân”, care provine din akkadianul „bel” si nu poate fi decat un mare intelept. Nu e nimic gresit. Sa am numai de castigat in viata ? Crede-ma nu mai avem ce castiga. Totul e o joaca nu e vb. de castig. De ex. am un brevet de la OISIM. Am creat un nou stil de gradini prin proiectele mele. Le-am facut din joaca. Dar o joaca serioasa nu intemplatoare. Si daca tot le-am facut, sunt la vanzare pe un site din strainatate de brevete in caz ca vreo firma de peisagistica ar fi interesata sa le puna in practica. O gradina de genul poate costa 5000 de euro. O mare firma de peisagistica poate realiza in timp minim 1000 de gradini. La un calcul simplu matematic, sunt 5 milioane de euro profit pt. firma. Eu imi pot lua partea mea de 3 milioane ca firma sa isi recupereze investitia si sa iasa si cu 2 milioane pe profit. Totul e o joaca pt. noi. Nu e nimic complicat sau fabulos si nimic greu. Iti las site-ul gradinilor mai jos si paginile unor familii khazare sa vezi ca si la case mai mari se practica acelasi lucru.

    Gradinile : https://gradini-fractale-geometrice.webnode.ro/

    Sit-urile altor familii.

    https://www.rosslynchapel.com/about/st-clair-family/

    https://family-astor.weebly.com/houses.html?fbclid=IwAR2DfglKuaabe7nyEkCghWnMEW9UKN9pNb0Oh0Ha-wN8JYw6ewRtDopiE2A

    https://www.rothschildarchive.org/collections/rothschild_estates/
    0 2
  • Cred ca as putea sa scriu cel putin o ora in sir sa-ti raspund dar n-am so fac pentru ca ar fi o risipa de timp. Doar atat iti spun, ca fiecare pasare pe limba ei piere. Cand m-am referit ca ai avea foarte mult de castigat, nu m-am referit la bani. Exista infinit mai multe pe lumea asta care nu le poti cumpara cu banii. Dar tu din pacate n-ai cum sa intelegi.

    Cineva te va judeca intr-o zi dupa ce vei inchide ochii pe pamantul asta si n-as vrea in ruptul capului sa fiu in locul tau. Sa spui ca Biblia, Tora samd sunt rebuturi, te plaseaza intr-o categorie de oameni cu care eu nu vreau sa am de-a face sub nici o forma. Din clipa asta considera ca nu mai exist pentru tine, la fel cum nici tu nu mai existi pentru mine.

    Sorry, chiar am crezut ca este ceva bun in tine. Dar nu esti decat un vid ingrozitor. Poti sa ai toti banii din lume, pentru ca ii ai degeaba. Dar nici macar pe aia nu-i ai. Ai o bruma care ti-a fost data de sus, si cu care te minti ca te fac sa fii cineva sau ceva pe lumea asta. Am indoieli majore ca o sa stii sa gestionezi ceea ce ai primit de la parintii tai dupa ce n-or sa mai fie printre noi. Ma opresc aici, pentru ca chiar e inutila orice secunda o mai pierd cu tine.

    Bafta maxima, dar nu uita ca nu este decat Unul care te mai poate salva. Atata timp cat n-o sa te intorci la El, o sa fii doar o umbra, "un chimval sunator" pe fata pamanului. Gol pe dinauntru singur si nefericit.
    2 0
  • Aici e averea, puterea, intelepciunea si increderea mea. Lauda mea e doar aici:

    https://www.youtube.com/watch?v=6CMclLT_Hjg

    "Riches I heed not
    Nor man's empty praise"...

    https://www.youtube.com/watch?v=ZEydZH0KP68&list=PL0TCzcqggxJtAvGyQig8YbGKRLK8gCekN&index=6&t=0s

    Inregistrarile de pe youtube nu reflecta din pacate nici jumatate din ceea ce se creaza in realitate cand canta un cor de 60 de persoane si instrumentele cu coarde. Mai mult probabil doar ingerii pot face.
    0 0
  • Corocsenie Adrian
    @zarnesteanu
    In general omul s-a temut de ceea ce nu a inteles. Asa si tu...te temi de ce nu intelegi. Oricum e greu sa intelegi. Ti-ar trebui 10 ani sa studiezi zilnic cate 5 ore si sa ai si sursele necesare care nu sunt la indemana oricui sa poti intelege care e de fapt menirea omului pe Pamant si unde trebuie sa ajunga, ce inseamna tot acest Univers si cum functioneaza el, cine suntem noi si de unde venim, cine a creat Universul si cu ce scop etc. Asta ca sa te fac curios de ce inseamna Cabala si Merkaba. Iar Protocoalele Inteleptilor Sionului sunt stric legate de baza actualei economii. Economie care a fost gandita sa ajunga intr-un punct si nimic nu se intampla din intamplare.
    Nu imi duce mie grija ca nu are rost...mai bine ti-o duci tie. Intelegi ce inseamna sa ai un family office si sa fi membru RIT Capital si pe urma o sa iti dai seama ca nu am nimic de gestionat de fapt. O fac eminentele economiei puse pt. administrarea acestor family office-uri. Singurii care vor avea de pierdut si spiritual si economic sunt tot cei 95% din populatia lumii. Pt. ca au trait in ignoranta, ura si invidie neantul si desertaciunea desertaciunilor ii astepta cu Biblia in mana. Nu are nici o relevanta.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru