Primele schițe cu viitoarea generație Skoda Rapid: modelul va avea un design inspirat de Octavia și va fi disponibil în Rusia, India și China

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Skoda din Rusia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Rapid. Modelul de buget ar urma să fie prezentat până la finalul anului, însă va fi comercializat pe piețele din Rusia, India și China.

Finalul de an a fost unul destul de aglomerat pentru Skoda. Cehii au adus pe piață Superb facelift, noua generație Octavia și modelul electric Citigo iV.

Acum, divizia Skoda din Rusia a publicat primele schițe cu viitoarea generație Rapid. Dacă pe piața din Europa, modelul a fost înlocuit de Skoda Scala, cehii vor continua să ofere Rapid pe piețele din Rusia, India și China.

La nivel estetic, viitoarea generație Skoda Rapid va prelua o parte dintre elementele de design care pot fi identificate pe Octavia. Atât farurile, cât și stopurile vor fi disponibile în versiuni cu LED-uri, în timp ce numele mărcii va fi inscripționat pe spate în locul clasicului logo.

Și interiorul va suferi o serie de transformări, multe dintre acestea urmând să fie inspirate de cele disponibile tot pe noua generație Octavia. Cu toate acestea, cehii nu vor exagera cu elementele moderne, Scala urmând să fie poziționat în continuare ca un model de buget.

Conform unor voci apropiate companiei, noua generație Scala va fi prezentată până la finalul anului curent.

Comentarii (2)

  • toate cam la fel skodele int-ext.
    propun sa le dea doar numere si o litera pt variante, 1a, 3c etc.
    19 2
  • olteanu
    Deci asta era de fapt manevra cu Scala, ,,rivalul'' Golf-ului, au schimbat denumirea pentru a vinde Rapid pe alte piete.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru