Primele schițe cu nava spațială dezvoltată de Porsche pentru noua peliculă Star Wars: The Rise of Skywalker

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 27.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat câteva schițe cu viitoarea navă spațială dezvoltată pentru filmul Star Wars: The Rise of Skywalker. Noua producție Lucasfilm va rula pe marile ecrane începând cu 20 decembrie.

La finalul lunii trecute, Porsche a anunțat o colaborare cu studiourile Lucasfilm: producătorul german va realiza designul unei nave spațiale care va apărea în pelicula Star Wars: The Rise of Skywalker.

Cu ocazia lansării noului Taycan în regiunea Asia Pacific, producătorul german a pregătit un eveniment special în Singapore despre care a menționat că "se potrivește de minune cu noua colaborare". Totodată, Porsche a publicat și primele schițe cu viitoarea navă spațială dedicată celui mai recent film Star Wars.

"Dezvoltarea unei nave spațiale care să includă ADN-ul Porsche a fost o sarcină interesantă și dificilă. La prima vedere, cele două lumi nu împart prea multe elemente, însă ambele au o filozofie de design similară. A fost o plăcere să prezentăm schițele oficiale împreună cu Doug Chiang (n.r. vicepreședintele Lucasfilm) în cadrul evenimentului din Singapore", a declarat Michael Mauer, vicepreședintele Porsche Style.

Noua peliculă Star Wars: The Rise of Skywalker va putea fi urmărită pe marile ecrane începând cu 20 decembrie.

Comentarii (4)

  • ok, schitele..... apoi urmeaza niste teasere, ceva imagini "scapate" in camuflaj, cateva video cu teste pe nurburgring, hmm....in 3-4 ani vine si prezentarea oficiala

    spre dezamagirea unora, nu cred ca va avea si versiuni Diesel
    8 2
  • ...Schiţe spuneţi voi ?? -- Astea-s randări CGI detaliate.
    Şi reuşite în orice caz, în ciuda -- sau tocmai fiindcă -- se inspiră din proiectele "Deutsche Nurflügel" (aripi zburătoare) ale fraţilor Horten.

    Interesantă şi dispunerea celor 3 scaune, cu posibilă aplicabilitate la o sportivă compactă cu 3 locuri şi motor central "între pasageri".
    ...Dar te rog nu tayco-electric, Porsche...:-)
    16 0
  • O fi cu PDK in standard sau vine pe manuala !!??
    Eu abia astept sa aud cum se aude frumusetea asta. Am fost fascinat intotdeauna de sunetul navetelor lui Lucas , bine...chiar si daca am aflat dupa o varsta ca in spatiu e .."pe mute" !
    7 0
  • "sa aud cum se aude "...ha ha ..am zis-o !
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru