Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai i30 facelift: modelul de clasă compactă debutează la Geneva

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 12.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai i30 facelift va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Producătorul asiatic pregătește atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. În premieră, nivelul de echipare N Line va fi disponibil și pe varianta break.

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul i30 facelift. Conform oficialilor companiei asiatice, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii martie.

Viitorul Hyundai i30 facelift va miza pe o serie de modificări estetice. Oficialii companiei spun că pregătesc o grilă frontală restilizată, spoilere față și spate redesenate, faruri noi, o semnătură luminoasă în forma literei V pentru luminile de zi cu LED și stopuri îmbunătățite.

De asemenea, producătorul asiatic menționează că i30 facelift va primi jante cu design nou pe care clienții le vor putea comanda în versiuni de 16, 17 și 18 inch.

Hyundai încă nu oferă imagini cu interiorul, însă reprezentanții companiei spun că modelul de clasă compactă va putea fi echipat cu un nou instrumentar digital de bord și cu un ecran central tactil de 10.25 inch.

În premieră, Hyundai va introduce nivelul de echipare N Line (foto) și pe varianta break a viitorului i30.

Comentarii (7)

  • someone
    PS la articol : cele 2 imagini sant in versiunea de echipare N line, care e foarte diferita vizual de versiunea normala.
    4 1
  • o fi ford, o fi seat, om vedea.....
    8 7
  • Bah dar nu acum o luna ati scos modelul nou? Ahh, ala era Seat Leon...dar anul trecut nu ati scos tot voi? Ahh, ala era F. Focus :)))
    8 4
  • @unu: sigur nu e golf, ca are design
    7 3
  • macar de ar fi golf ca ala patreaza linia de design de la o generatie la alta,
    dar cand pui fata de ford, spate de seat, interior de renault si generatia urmatoare inversezi fata cu spatele apoi nu mai stii ce e
    5 2
  • @ @eee
    Frumoasa tactica VAG cu Golf-ul nu?
    Sa pastreze butoanele de la climatizare de la Golf 5 pana la Golf 7, doar le mai spoiesc putin de la o generatie la alta si...asta e Das Auto.
    5 3
  • Leo-Focus super misto o sa fie
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru