Primele imagini cu Volvo S90 și V90 facelift: modelele primesc în premieră versiuni mild-hybrid

de Daniel Popescu, Foto: Volvo
Vineri, 21.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat primele imagini și informații tehnice pentru S90 și V90 facelift, care primesc pentru prima oară versiuni mild-hybrid, împreună cu mici noutăți de design și îmbunătățiri la interior.

Volvo a anunțat vineri o actualizare a gamei de modele prin lansarea unor facelift-uri pentru sedanul S90 și break-ul V90, inclusiv pentru V90 Cross Country.

Din punct de vedere al designului, noutățile introduse sunt mai degrabă minore, întrucât acestea vizează o bară de protecție față mai coborâtă și modificări la nivelul spoilerului și proiectoarelor de ceață.

Între timp, V90 și V90 Cross Country au primit un design nou pentru semnătura stopurilor, inclusiv semnalizare secvențiala, iar opțiunile pentru culorile exterioare ale caroseriei sunt acum mai numeroase.

La interior, S90 facelift și V90 facelift primesc un sistem audio Bowers and Wilkins cu un amplificator îmbunătățit și un sistem de curățare a aerului Advanced Air Cleaner cu senzor de particule PM 2.5.

De asemenea, prizele de 12 volți au fost înlocuite cu două porturi USB-C, iar încărcarea wireless a smartphone-urilor este și ea prezentă.

Volvo nu oferă detalii complete despre motorizări, însă anunță că S90 facelift și V90 facelift primesc în premieră versiuni mild-hybrid care oferă o reducere a consumului cu până la 15%.

Sistemul mild-hybrid include o baterie la 48 de volți, un starter/generator și un sistem de recuperare a energiei.

Cu această ocazie, orice model Volvo poate fi comandat într-o versiune electrificată. La rândul său, V90 Cross Country devine prima versiune Cross Country echipată cu un sistem mild-hybrid.

Mai multe detalii tehnice despre noua gama de motorizări vor fi făcute publice mai aproape de lansarea comercială.

Via Volvo

Comentarii (4)

  • fan skoda
    De ce MHEV si nu PHEV ?
    0 0
  • @fan skoda
    PHEV e disponibil deja si va fi pastrat sigur: e vorba de motorizarea T8.

    MHEV e pentru toate celelalte motorizari care nu sunt plug-in hybrid.
    2 0
  • fan skoda
    @@fan skoda

    E bine atunci.
    1 0
  • Tembelus Rex
    O mașină superbă, o mașină de vis pentru un muritor de rând ca mine.....de vis un V90 chiar în configurația cea mai ieftină, cu motorul cu cei mai putini cai......de observat și urmărit cum vor evolua vânzările pentru S90..... știu că sunt făcute doar in China și aduse cu trenul.....cine mai cumpără masini făcute acolo, cu ce le mai fac, furnizorii și fabricile închid porțile .....complicat.....
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru