Primele imagini cu SUV-ul electric Lucid Project Gravity: al doilea model al mărcii va fi lansat în următorii doi ani

de Daniel Popescu
Vineri, 11.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lucid Motors a prezentat primele imagini cu SUV-ul electric Project Gravity, care va fi dezvoltat pe aceeași platformă ca sedanul electric Lucid Air dezvăluit în această săptămână.

Constructorul american Lucid Motors a prezentat în această săptămână primul său model din istorie, sedanul electric Lucid Air.

Cu această ocazie, Lucid Motors a insistat că brandul va avea o gamă diversificată de modele pe parcursul următorilor 10 ani. Pentru a demonstra că Lucid Air nu este un model singular, americanii au publicat deja și o serie de imagini cu al doilea model.

Acesta va lua forma unui SUV electric dezvoltat pe aceeași platformă Lucid Electric Advanced Platform (LEAP), iar pentru moment numele de cod ales este Project Gravity. Cel mai probabil, numele versiunii de serie va fi însă altul, urmând să fie dezvăluit pe măsură ce ne apropiem de lansare.

De altfel, Lucid Motors nu a oferit niciun fel de detaliu tehnic despre noul SUV electric, singura informație fiind că va fi gata de lansare "în următorii doi ani".

"Nu lansăm doar un model, lansăm un brand. Vom crește prin lansarea mai multor modele pe aceeași arhitectură ca Air și vom explora o întreagă gamă de posibilități pentru modele", menționează Lucid Motors.

Așteptările pentru noul SUV electric sunt mari datorită faptului că Lucid Air a devenit cel mai rapid sedan din lume pe distanța de un sfert de milă (402 metri), dar și modelul electric cu cea mai mare autonomie, de până la 827 de kilometri.

Via Car and Driver

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    cam lunga lansarea "în următorii doi ani" dar nu m-ar mira sa bage 2 x 365 teasere.
    5 1
  • Vine sfarsitul lumii! Pentru unii, care isi arunca banii in investitii sortite esecului. Am citit eu niste oameni foarte inteligenti care au spus ca dieselul e deasupra tuturor si ca e viitorul nostru.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru