Primele imagini cu interiorul hypercar-ului Pininfarina Battista: debut public pe 16 august, la Pebble Beach

de Paul Cosma
Miercuri, 07.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pininfarina a publicat primele imagini cu interiorul hypercar-ului Battista, model ce își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Hypercar-ul electric de 1.900 de cai putere se va prezenta public într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.

Achiziționați la finalul anului 2018 de compania indiană Mahindra, italienii de la Pininfarina au prezentat anul acesta la Geneva primul lor model de serie: un hypercar electric de 1900 de cai putere care fi livrat clienților începând cu anul 2020.

Pininfarina Battista își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. 

Italienii au publicat acum primele imagini cu interiorul lui Battista, precum și noi fotografii care arată stadiul de dezvoltare a mașinii.

Reprezentanții Pininfarina spun că Battista va fi cea mai puternică mașină creată și construită vreodată în Italia. Livrările celor 150 de exemplare vor începe la finalul anului 2020, potrivit informațiilor oficiale.

Cei doar 150 de clienți se vor putea bucura de următoarele performanțe: mai puțin de două secunde pentru 0-100 km/h, 0-300 km/h în mai puțin de 12 secunde și o viteză de top de 350 de km/h. De cealaltă parte a spectrului performanțelor, Pininfarina Battista poate oferi o autonomie electrică maximă de 450 de kilometri cu ajutorul pachetului de baterii în forma literei T împrumutat de la Rimac, constructorul croat al lui C_Two, "concurentul" principal al lui Battista.

Capacitatea totală a pachetului de acumulatori este de 120 kWh.

Prețul unui exemplar Pininfarina Battista este de aproximativ 2 milioane de euro, urmând ca 50 dintre unități să ajungă în Europa.

Via Pininfarina

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru