Primele imagini camuflate cu viitorul Lamborghini SCV12: hypercar-ul dezvoltat de divizia Squadra Corse va fi echipat cu cel mai puternic motor V12 din istoria companiei

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va prezenta în scurt timp noul hypercar SCV12. Modelul dedicat circuitului a fost dezvoltat de divizia Squadra Corse și va fi echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural din istoria companiei.

Lamborghini a publicat primele imagini camuflate și informații referitoare la viitorul hypercar SCV12. Modelul destinat exclusiv circuitului a fost dezvoltat de divizia Squadra Corse și, conform reprezentanților din Sant'Agata Bolognese, va fi prezentat oficial în cursul acestei veri.

Oficialii diviziei producătorului italian spun că viitorul SCV12 va fi echipat cu cel mai puternic motor V12 aspirat natural din istoria Lamborghini. Unitatea ar urma să ofere peste 830 de cai putere, iar resursele vor fi transmise către puntea spate prin intermediul unei cutii secvențiale cu șase trepte.

Viitorul Lamborghini SCV12 va avea la bază o structură din fibră de carbon, iar fiecare exemplar va fi asamblat integral de divizia Squadra Corse în cadrul fabricii din Sant'Agata Bolognese.

Pachetul aerodinamic pregătit de inginerii Squadra Corse a fost inspirat de cele utilizate de Lamborghini pe modelele din clasa GT3. De asemenea, viitorul hypercar de circuit va fi echipat cu jante din magneziu cu diametrul de 19 inch pe puntea față, respectiv 20 de inch pe puntea spate, în timp ce anvelopele au fost special dezvoltate de Pirelli.

Viitorul Lamborghini SCV12 va fi produs într-un număr limitat de exemplare, iar fiecare client va fi înscris într-un program special care include sesiuni de pilotaj pe cele mai celebre circuite din lume.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru