Prime pentru angajații Seat: bonus de 1.550 de euro brut pentru performanțele realizate în 2019

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Luni, 23.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Angajații Seat vor primi un bonus de performanță de 1.550 de euro brut ca urmare a rezultatelor realizate de constructorul spaniol în 2019. Prima din acest an este mai mare cu peste 45% față de cea plătită în 2019.

În urmă cu patru ani, conducerea SEAT a hotărât ca angajații companiei să primească bonusuri în funcție de rezultatele financiare înregistrate de producătorul spaniol.

Anul trecut a fost unul foarte bun pentru constructorul iberic, rezultatele obținute atingând un nou record. În acest context, oficialii Seat au anunțat că în 15 aprilie, angajații vor primi un bonus pentru performanțele din 2019 în valoare de 1.550 de euro brut.

Anul acesta, prima pregătită pentru angajați este cu 45.1% mai mare decât cea plătită pentru performanțele din 2018 (1.068 de euro). Conform oficialilor Seat, în cei patru ani de la introducerea acestor bonusuri, angajații au primit prime în valoare de aproape 4.000 de euro.

"2019 a fost un an record pentru Seat mulțumită profesioniștilor care fac parte din această companie. Acest bonus reprezintă modul nostru de a recunoaște angajamentul tuturor pentru obținerea unor rezultate foarte bune în contextul unui mediu complicat", a declarat Xavier Ros, vicepreșdintele departamentului de Resurse Umane din cadrul Seat.

Seat nu este singurul constructor care acordă angajaților astfel de bonusuri.

Anul acesta, Volkswagen va plăti prime de până la 4.950 de euro brut pentru rezultatele din 2019, în timp ce Daimler a pregătit bonusuri de până la 1.097 de euro pentru cei aproape 130.000 de angajați din Germania.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru