Prima imagine teaser cu viitorul model Morgan: motor cu patru cilindri și transmisie manuală

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Morgan a publicat o imagine teaser care anunță lansarea unui nou model dezvoltat pe arhitectura din aluminiu CX-Generation. Acesta va miza pe un motor pe benzină cu patru cilindri.

Producătorul de nișă Morgan a publicat o primă imagine teaser cu un nou model. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 3 martie.

Reprezentanții Morgan nu au oferit foarte multe detalii referitoare la noul model. Oficialii au menționat că acesta va avea la bază arhitectura din aluminiu CX-Generation, platformă introdusă în premieră în 2019 pe Plus Six.

În același timp, britancii spun că pregătesc un motor pe benzină cu patru cilindri pe care clienții îl vor putea comanda fie cu o transmisie automată, fie cu o cutie manuală. La fel ca până acum, motorul ar urma să fie împrumutat din portofoliul BMW.

În prezent, cel mai puternic motor cu patru cilindri din gama constructorului german are 2.0 litri și poate fi întâlnit pe modelele din clasa compactă. Propulsorul dezvoltă 306 cai putere la 4.500 rpm și 450 Nm începând cu 1.750 rpm.

În acest moment nu există informații cu privire la interiorul viitorului model dezvoltat de Morgan, însă ne așteptăm să vedem aceeași temă retro cu care ne-a obișnuit producătorul britanic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru