Prima imagine teaser cu viitoarele Maserati Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo: versiunile de performanță ar urma să fie echipate cu un V8 de 4.0 litri

de Cornel Șocariciu
Marti, 28.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat prima imagine teaser cu viitoarele Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo. Gama de performanță va fi prezentată în 10 august.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Maserati a publicat primele imagini și detalii referitoare la Ghibli Hybrid, primul model electrificat al companiei. Odată cu introducerea tehnologiei mild-hybrid, italienii au operat și o serie de modificări care au vizat atât exteriorul, cât și interiorul lui Ghibli.

Acum, Maserati a publicat prima imagine teaser care anunță debutul versiunilor de performanță Trofeo în gamele Ghibli și Quattroporte. De asemenea, în fotografia pregătită de italieni apare și Levante Trofeo, semn că Maserati aduce noutăți importante.

Conform unor rapoarte apărute la începutul anului, Levante Trofeo ar urma să renunțe la motorul V8 de 3.8 litri și să mizeze pe serviciile unui V8 de 4.0 litri. În Europa, SUV-ul de performanță dezvolta 580 CP, în timp ce noul propulsor ar urma să livreze 590 de cai putere. Mai mult decât atât, sunt șanse mari ca aceeași unitate de 4.0 litri să fie folosită și pentru Ghibli Trofeo și Quattroporte Trofeo.

Noile versiuni de performanță vor beneficia și de o serie de îmbunătățiri atât la nivelul suspensiilor, cât și în dreptul sistemului de frânare.

În același timp, italienii vor pregăti accesorii de caroserie ceva mai agresive și elemente sport pentru interior.

Conform oficialilor Maserati, prezentarea gamei Trofeo va avea loc în 10 august.

Via | Maserati | Motor1

Comentarii (2)

  • ce origine are acest nou V8? e facut ”in house”?
    2 1
  • someone
    ciudat sa faci un v8 noul, cand"noul" v6 are mai multi cai decat v8-ul
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru