Prima imagine cu interiorul viitorului Mercedes-Benz GLA: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 11 decembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu interiorul viitorului GLA. SUV-ul va prelua planșa de bord disponibilă în prezent pe GLB și va fi disponibil cu motorizări diesel sau benzină. Ulterior, nemții vor introduce o variantă PHEV și versiuni AMG.

Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații GLA. SUV-ul dezvoltat de constructorul german va fi prezentat în 11 decembrie, urmând ca debutul comercial să aibă loc în prima jumătate a anului trecut.

Nemții au demarat deja campania de promovare, iar până în acest moment, oficialii producătorului din Stuttgart au publicat o imagine teaser cu exteriorul lui GLA și două fotografii realizate în timpul testelor.

Acum, Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu interiorul viitorului GLA. Așa cum era de așteptat, SUV-ul preia elementele de interior pe care le-am văzut deja pe noul GLB. Modelul va fi echipat cu instrumentarul digital de bord și cu noul volan care integrează două zone tactile pentru controlul informațiilor afișate pe bord sau pe ecranul sistemului de infotainment.

Conform primelor informații, noul GLA va avea un ampatament mai mare cu 30 de mm, în ciuda faptului că lungimea va fi mai mică cu 20 de milimetri. Totodată, înălțimea modelului va fi mai mare cu 100 de milimetri.

În aceste condiții, spațiul oferit pasagerilor va fi unul mult mai generos.

Viitorul Mercedes-Benz GLA va fi echipat cu motoare pe benzină de 1.33 litri sau 2.0 litri cu puteri cuprinse între 163 CP și 224 CP. Cei care preferă motorizările diesel vor avea la dispoziție un propulsor de 2.0 litri disponibil în versiuni de 150 CP și 190 CP.

Conform vocilor apropiate companiei, noul GLA va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid de 218 CP și autonomie electrică de până la 69 de kilometri. Această versiune va fi similară cu cea existentă deja pe Clasa A. Totodată, fanii versiunilor sportive se vor bucura și de variante semnate AMG.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru