Presa britanică: Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW

de Paul Cosma
Luni, 12.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe plaftormă BMW, ca urmare a parteneriatului dintre grupul JLR și constructorul german, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.

BMW și Jaguar Land Rover au semnat de curând un parteneriat pentru dezvoltarea în comun a sistemelor de propulsie pentru mașinile electrice pe care le vor lansa în viitor.

Astfel, BMW va lansa anul viitor a cincea generație a tehnologiei pentru sistemele de propulsie electrice prin intermediul SUV-ului electric iX3. Ulterior, inginerii BMW vor colabora cu inginerii Jaguar Land Rover pentru îmbunătățirea acestei tehnologii în cadrul viitoarelor modele pe care le vor lansa.

În contextul parteneriatului dintre cele două companii, Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW, conform informațiilor publicate de Autocar. Jurnaliștii britanici susțin că cele două modele așteaptă “undă verde” pentru producție după 2020. Noile SUV-uri ar putea continua o tradiție a numelor ce conțin particula “Pace”.

În plus, se așteaptă și ca noile generații Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport să împărtășească aceeași platformă cu modele precum Mini Countryman și BMW X1.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru