Piquet Jr neaga comentarile negative la adresa Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Nelson Piquet Jr sustine ca declaratiile facute in revista britanica F1 Racing au fost interpretate gresit de presa spaniola si spune ca este foarte fericit la echipa franceza.
Piquet Jr neaga comentarile negative la adresa Renault

Via | Renault

Comentarii (7)

  • intervin si eu un pic...
    daca informatia a fost interpretata gresit, de ce nu se scad punctele date la stirea initiala?
    Ai doua informatii contradictorii care aduc ambele puncte echipei Renault.
    0 0
  • NeoGalaxy
    McLaren...
    Oare este greu de inteles.... ca acest concurs puncteaza doar stirile in asamblu? Nu emite judecati de valoare ca altii, ma rog si eu ma includ :))), nu ii pasa de cat de importante sunt acele stiri ci doar le puncteaza. Atat si nimic mai mult :)))
    0 0
  • punctare
    Asa cum a explicat si NeoGalaxy, s-a punctat exclusiv declaratia lui Piquet Jr, care spune ca este fericit la Renault si ca spera sa obtina rezultate pozitive. Punctele acordate in stirea anterioara pentru Alonso si Briatore nu au fost retrase pentru ca Piquet nu mentioneaza nimic despre ei in comunicatul de presa Renault.
    0 0
  • punctare
    In aceste trei saptamani am tot analizat diferite stiri la care punctajul mi s-a parut prost acordat. Am tras o singura concluzie: ne-ati pus la dispozitie grila de punctare degeaba. Tot cum doriti voi punctati stirile. Nu acceptati nici un comentariu, nimic din ceea ce credem noi nu e bun. Domnilor admini este vorba de sute de oameni care participa la acest concurs. Va rog mult sa ne mai ascultati si pe noi.
    0 0
  • @WestMclaren
    Grila de punctare a fost, este si va fi intotdeauna respectata in punctarea stirilor. Uita-te pe grila la paragraful "declaratie pozitiva pilot despre echipa sa" si vei vedea ca stirea a fost punctata corespunzator.
    0 0
  • Dani ...
    referitor la grila de punctare, ma bag si eu in seama cu o intrebare: ati rectificat [dupa cum ai spus] acordarea punctelor pentru un pilot caruia i se retrage o penalizare incorecta - si intreb pentru ca este foarte posibil sa asistam la penalizari, apoi re-acordari si asa mai departe ? [ma refer la cazul lui Trulli, caruia i s-au luat 12 puncte si i nu i s-au mai acordat inapoi tot 12]. multumesc.
    0 0
  • @michelle_b
    Da, s-a adaugat o noua intrare in grila. Daca va mai exista un caz similar, pilotul va primi inapoi cele 12 puncte.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru