Pick-up-ul electric Hummer EV va avea direcție integrală: prezentarea noului model, planificată pentru 20 octombrie

Publicat miercuri, 16.09.2020 14:14 de Daniel Popescu

General Motors va prezenta în 20 octombrie noul pick-up electric Hummer EV. Constructorul american a anunțat că noul model va avea direcție integrală, în timp ce motoarele electrice vor genera 1.000 CP.

General Motors a anunțat la începutul acestui an că va resuscita celebrul brand Hummer prin lansarea unui pick-up electric dezvoltat sub brandul GMC.

La vremea respectivă, GM publicase și o serie de teasere video și planificase prezentarea oficială pentru 20 mai. Planurile au fost date temporar peste cap de pandemia de coronavirus, însă General Motors a anunțat acum că dezvoltarea merge mai departe.

GM continuă acum campania de promovare cu noi informații interesante despre noul model. Prima dintre ele este că noul Hummer EV va avea direcție integrală, tehnologie care în cazul pick-up-ului va avea numele Crab Mode. Producătorul susține că noua funcție este dedicata celor care doresc să folosească pick-up-ul în mediul off-road.

General Motors a confirmat anterior că viitorul Hummer EV va avea motoare electrice care vor genera în total 1.000 de cai putere.

Acest lucru va permite noului model să accelereze de la 0 la 96 km/h în numai 3 secunde.

Planurile actuale prevăd ca producția lui Hummer EV să înceapă în ultima parte a anului 2021. Interesant este că lansarea pe piață va coincide practic cu cea anunțată de Tesla pentru propriul său pick-up electric, Cybertruck.

Via The Verge