Peugeot și-ar putea schimba logo-ul: acesta va fi împrumutat de la conceptul e-Legend

de Daniel Popescu
Luni, 07.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot ar putea avea în curând un nou logo, foarte asemănător cu cel prezentat în urmă cu doi ani pe conceptul electric e-Legend. Noul logo a fost observat la interiorul unui prototip pentru noua generație 308.

Peugeot efectuează în această perioadă o serie de teste cu un prototip al viitoarei generații pentru 308, iar acesta a fost surprins într-o serie de imagini spion.

Chiar dacă schimbările de design exterior sunt mai greu de intuit ca urmare a camuflajului, fotografii au surprins o imagine cu volanul folosit de constructorul francez.

Volanul utilizat de Peugeot în cadrul testelor are un logo complet nou, foarte asemănător cu cel prezentat de constructorul frânez pe conceptul e-Legend (foto), care a fost dezvăluit în 2018.

Presa internațională speculează de mai multe luni că Peugeot urmează să-și actualizeze actualul logo pentru a se adapta astfel la tendințele moderne din domeniu. Publicația franceză Downshift anticipează că noul logo va fi prezentat oficial simultan cu lansarea noii generații 308.

În ultima perioadă, numeroși constructori au operat modificări mai mici sau mai mari la identitatea vizuală. Cel mai recent exemplu este Nissan, care a prezentat noul logo simultan cu lansarea SUV-ului electric Ariya, însă și Volkswagen a trecut recent printr-o astfel de actualizare.

În schimb, BMW și Toyota au modificat recent doar logo-ul dedicat comunicărilor online și offline, în timp ce logo-urile de pe mașini au rămas aceleași.

Via Downshift

Comentarii (7)

  • Peugeot incearca tot ce se poate pt supravietuire.
    6 33
  • Dacă tăceai, filosof rămâneai.
    30 4
  • @tng, esti pe alta lume :))
    8 2
  • dimpotrivă, Peugeot se ține bine tare. cred că ai vreun bășit de BMW de ai făcut astfel de comentariu
    22 3
  • Divers
    Peugeot este un constructor forarte puternic. A trecut bine si peste pandemie...in comparantie cu concetateanul Renault care e cu un picioar in groapa.In trecut am avut o parere destul de proasta despre ei, dar dupa ce am avut pe mana cateva masini mi am dat seama ca avem o conceptie gresita despre scoala auto franceza. Sunt foarte ok masinile lor.
    17 2
  • Constructorul franez
    Franeaza constructorul asta csf
    0 3
  • Clauss
    Orice ar face tot masini cu fiabilitate slaba produc si care au devalorizare mare in decurs de cativa ani....nu se compara cu marcile nipone....nici ar dori sa dea 30000 euro pe un obiect care peste cativa ani face 15000....
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru