Peugeot a prezentat Landtrek: noul pick-up al francezilor apare la sfârșitul anului 2020, dar nu va fi disponibil în Europa

de Daniel Popescu, Foto: Peugeot
Joi, 20.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a prezentat imagini și detalii tehnice pentru noul pick-up Landtrek pe care îl va comercializa în America de Sud și Africa.

Peugeot intenționează să-și extindă semnificativ vânzările pe piețele din afara Europei, iar în acest scop va lansa un nou pick-up pentru piețele din America de Sud și Africa.

Noul model a primit numele Landtrek și va fi disponibil în versiuni cu cabină unică (5.39 metri), cu cabină dublă (5.33 metri) și cabină șasiu, în timp ce lățimea este de 1.92 metri.

Capacitatea de încărcare depășește o o tonă și poate ajunge la cel mult 1.2 tone, în timp ce capacitatea de tractare ajunge la 3 tone, iar garda la sol ajunge la cel mult 235 mm.

La interior, noul pick-up împrumută ecranul touch cu diagonala de 10 inch de pe Peugeot 508, în timp ce scaunele de pe puntea spate pot suporta o încărcare de până la 100 kilograme atunci când sunt rabatate.

Modelul poate fi echipat cu până la patru camere video pentru a ușura misiunea șoferului, iar printre ele se numără și o cameră video dedicata mediului off-road, care este amplasată în oglinda laterală de pe partea pasagerului din dreapta.

Din punct de vedere tehnic, Landtrek este disponibil în versiuni diesel și pe benzină.

Prima dintre ele mizează pe un motor diesel de 1.9 litri, 150 de cai putere și un cuplu maxim de 350 Nm, care poate fi comandat împreună cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. De asemenea, există și un motor pe benzină de 2.4 litri și 210 cai putere care oferă un cuplu maxim de 320 Nm, iar aici clienții pot alege și o cutie de viteze automată cu 6 trepte.

De asemenea, Landtrek este disponibil în configurații 4x2 și 4x4. Printre sistemele de asistență disponibile se numără Lane Departure Warning sau Hill Descent Control.

Via Peugeot

Comentarii (11)

  • fan skoda
    Foarte frumos acest pick-up ! Chiar imi place ! Pacat ca nu o sa fie si in Europa. Mare pacat ! Si interiorul imi place foarte mult ! Chiar arata facut pentru OFF ROAD ! Iar farurile sunt excelente. Imi place forma lor.
    8 11
  • florin
    Chiar ma gandeam ...."bai, i-o fi placand masina asta lui @fan skoda?"
    Uite ca da, ii place!
    Bravo Peugeot!
    12 1
  • Deosebit de puternic motorul de 150 CP!
    Alt diesel nu au gasit?
    0 5
  • fan skoda
    @florin

    Unele masini imi plac, altele nu. Oricat de fan skoda as fi nu pot sa nu apreciez si munca celorlalti constructori auto, mai ales daca acea masina este frumoasa. Fiecare are o alta parere. Mie imi plac masinile frumoase si corecte. Depinde de design. Acesta masina chiar arata bine. Si mai sunt si altele care arata bine.
    3 5
  • Sandox
    Daca nu ma insel cred ca este un ISUZU D-MAX rebranduit : ))
    7 1
  • someone
    apropo de pick-up-uri vandute in africa: ati vazut crash-testul efectuat intre un nissan pickup ( navarra ) nou model pt africa de sud, si un nissan navarra second hand vandut in europa?
    daca vreti sa il vedeti va pun linkul, dar concluzia e ca oamenii din africa valoreaza muuult mai putin pt industrisi decat europa si/sau america
    1 0
  • @sandu -- ai oki buni, e doar o noua mangleala de branduilogeala.
    Nu mai e mult si vom conduce toti aceeasi masina doar cu sigle diferite.
    Mai trist de fapt, aceeasi masina NE VA conduce. Autonom-beton.
    10 1
  • bai da schimbatoru nu e de pe Passat B6 varianta automata, pe bune fara glume uitati-va si contraziceti-ma daca nu e asa
    1 1
  • @sandox.Nu chiar,doar motorul de 1.9 e de isuzu,in rest e o chinezarie rebranduita de peugeot,la baza e Kaicene F70
    6 0
  • @Tatraurs iar ai dreptate...
    6 0
  • KAICENE F70 pickup is a brand-new pickup deeply cooperated with the Peugeot Citroen Group (PSA) in France....
    de pe Google (international)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru