Pachet de performanță pentru Range Rover Velar: 600 de cai putere din partea Manhart pentru SUV-ul britanic

de Cornel Șocariciu
Vineri, 29.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru ediția specială Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic. În urma modificărilor, motorul V8 de 5.0 litri dezvoltă 600 CP și 750 Nm.

La începutul anului trecut, Land Rover a prezentat versiunea specială Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Acum, tunerul german Manhart propune un kit de performanță pentru SUV-ul britanic.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition este echipat cu motorul V8 de 5.0 litri care dezvoltă 550 de cai putere și 680 Nm. Mulțumită unei noi unități de control dezvoltată de Manhart, motorul pe benzină livrează 600 de cai putere și 750 Nm.

Pentru moment, oficialii tunerul german nu oferă detalii cu privire la viteza de top sau timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h. Versiunea de serie a SUV-ului britanic are nevoie de 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă comunicată de producător este de 274 km/h.

La nivel estetic, tunerul german a ales să ofere doar un set de jante de 23 de inch. Oficialii Manhart au declarat că în funcție de dorințele clienților pot fi operate o serie de modificări în dreptul suspensiilor și la nivelul accesoriilor de interior.

Via | Motor1 | Manhart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru