(P) Gebrüder Weiss: De 25 de ani, un partener de încredere al industriei automobilistice

de Automarket.ro
Miercuri, 09.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gebrüder Weiss aniversează în acest an 25 de ani pe piaţa din România şi oferă o bogată experienţă în lanţul de aprovizionare din industria automobilistică şi sisteme logistice eficiente, bazate pe soluții IT specifice.

La volanul unei maşini, şoferul îşi doreşte în primul rând siguranţă, fiabilitate şi, pentru cei dependenţi de adrenalină, suficientă forţă.

Pentru ca produsul final să te mulţumească, automobilul tău parcurge mulţi paşi, de la design până la livrarea finală. Iar o bună parte dintre aceştia depind de un domeniu în care se regăsesc toate atributele de mai sus: logistica auto.

În 2018, industria auto a reprezentat cel mai puternic jucător al economiei naţionale, ajungând la 28 de miliarde de euro şi numărând peste 400 de producători de componente.

În acest context, parteneriatul cu specialişti în logistică puternici şi experimentaţi este esenţial pentru sustenabilitatea şi dezvoltarea continue ale acestuia – iar soluţiile implementate trebuie să fie optimizate, de la transport și manipulare până la etichetare și stocare.

Gebrüder Weiss – unul dintre liderii în logistică şi transport la nivel european, cu peste 150 de filiale, aniversează în acest an 25 de ani pe piaţa din România şi oferă o bogată experienţă în lanţul de aprovizionare din industria automobilistică şi sisteme logistice eficiente, bazate pe soluții IT specifice.

Prin implementarea conceptelor Just-in-time (JIT) și Just-in-sequence (JIS), Gebrüder Weiss România asigură alinierea comenzilor de materie primă la programul de producție, iar pentru ca totul să funcţioneze în parametrii doriţi, comunicarea între profesioniştii companiei, autovehiculul care transportă marfa şi beneficiar se realizează non-stop.

În plus, compania de logistică şi transport pune la dispoziţia furnizorilor şi distribuitorilor din domeniu servicii de consultanţă în ceea ce priveşte managementul lanţului de aprovizionare şi are capacitatea de a integra perfect componentele lanţului logistic: transport, depozitare şi logistica informaţiilor.

În mediul dinamic al industriei automobilistice, personalizarea serviciilor este esenţială pentru a compensa deficienţele infrastructurii rutiere şi feroviare – iar GW România cunoaşte în detaliu piaţa locală, având capacitatea de a administra tot fluxul unui proiect de transport şi a diminua riscurile, pentru ca la final livrările să aibă loc la timp şi în deplină siguranţă.

Despre Gebrüder Weiss România

Prezentă în România încă din anul 1994, GW aniversează 25 de ani de experiență pe piața locală.

Bazându-se pe o infrastructură națională cu 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, GW oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Din 2018, compania a lansat în România şi un serviciu de livrări la domiciliu, axat pe comenzi de marfă tip cargo.

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru