(P) 35 de puncte de service Premio în România la 10 ani de la debutul pe piața locală: programare online pentru schimbul de anvelope și servicii conexe rapide

de Automarket.ro
Luni, 28.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rețeaua Premio a împlinit 10 ani de activitate în România. Parte a gigantului Goodyear, Premio dispune de 35 de puncte de service la nivel național.

Anotimpul rece se apropie, iar posesorii de autovehicule încep să își amintească de cozile și de timpul petrecut la service în urmă cu o jumătate de an, atunci când au trecut de la anvelopele de iarnă la cele de vară. Acest proces are loc de două ori pe an, iar mulți dintre șoferi aleg să echipeze mașinile cu anvelopele potrivite atunci când vremea o cere cu adevărat.

Acum se apropie momentul pentru trecerea la anvelopele de iarnă, însă toți șoferii ar trebui să realizeze că acestea nu trebuie montate abia la prima ninsoare. Un lucru pe care trebuie să-l rețineți este acela că anvelopele de iarnă nu sunt anvelope exclusiv pentru zăpadă. Orice producător de pneuri recomandă trecerea la anvelopele de iarnă atunci când temperaturile scad sub 7 grade Celsius.

De asemenea, iarna este cel mai complex anotimp atunci când aducem în discuție suprafața drumurilor. O anvelopă de iarnă trebuie să facă față unui asfalt curat cu temperaturi care pot varia de la 10 grade la -30 de grade Celsius, unei suprafețe de rulare umede sau unui asfalt acoperit cu zăpadă, gheață și mai ales zăpadă topită.

Rețeaua Premio oferă anvelope și servicii dedicate

Atunci când alegem anvelopele nu ar trebui să facem economie. De ce? Răspunsul este unul simplu: vorbim despre siguranța noastră, a celor aflați în mașină și, bineînțeles, a celorlalți participanți la trafic.

Etichetele impuse de legislația Uniunii Europene sunt cele care îți vor oferi primele informații cu privire la anvelopele tale.

Acestea conțin date cu privire la siguranță și la caracteristicile de mediu. Astfel, vei putea compara ușor comportamentul anvelopei pe suprafețe ude, nivelul de zgomot și eficiența în ceea ce privește consumul de carburant.

În plus, fiecare dintre șoferi trebuie să își aleagă anvelopele în funcție de modul în care șofează, de mașina pe care o dețin și nu în ultimul rând, de drumurile pe care le parcurg cel mai des. De aceea, specialiștii din cadrul rețelei Premio pot face recomandări despre cele mai potrivite anvelope pentru rularea în zone urbane sau despre anvelopele care se potrivesc mai bine pentru cei care călătoresc mult în afara orașelor.

De asemenea, angajații din cadrul rețelei Premio vor verifica anvelopele pe care vrei să le montezi. Aceștia vor căuta zone deteriorate, fisuri sau îți vor spune dacă pneurile pe care vrei să le montezi sunt pur și simplu prea vechi pentru a mai putea fi utilizate.

Premio face parte din rețeaua gigantului american Goodyear, iar în punctele de service din România clienții vor găsi anvelope semnate de Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava sau Debica, dar nu în mod exclusiv.

Programare online în cele 35 de puncte ale rețelei Premio

Premio dispune la ora actuală de 35 de puncte de service în toată România, având disponibile ateliere de înaltă calitate unde anvelopele pot fi schimbate. În plus, pentru a scăpa de cozile amintite la început, îți poți programa schimbul de anvelope și online.

Iar dacă nu vrei să aștepți, poți alege să lași anvelopele și jantele la service.

Harta rețelei Premio din România.

Odată cu schimbul de anvelope, tehnicienii vor efectua și așa-numitul "Premio Check". Vorbim despre o verificare gratuită a mașinii în urmă căruia clienții primesc o listă cu potențialele reparații necesare.

Totodată, rețeaua de service-uri Premio oferă și o listă de servicii adiționale rapide. Prin urmare, la o schimbare a anvelopelor se pot face reparații rapide, cum ar fi geometria roților, schimbarea plăcuțelor de frână, schimbul de ulei sau înlocuirea bateriei.

Promoția Premio cu ocazia celor 10 ani împliniți de la debutul în România.

Anul acesta, rețeaua Premio împlinește 10 de ani de la debutul pe piața din România. Cu această ocazie, cei care aleg să achiziționeze un set de patru anvelope cu diametrul minim de 16 inch produse de Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda sau Debica vor primi o garanție extinsă de 12 luni pentru înlocuirea unei anvelope care a fost deteriorată. Oferta este valabilă până la finalul anului 2019, iar garanția va fi disponibilă după înregistrarea pe platforma online dedicată promoției.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru