Oficial: Tobias Moers (ex-Mercedes-AMG) este noul CEO de la Aston Martin

de Paul Cosma
Marti, 26.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat numirea oficială a lui Tobias Moers în poziția de CEO, ca înlocuitor pentru Andy Palmer. Tobias Moers are peste 25 de ani de experiență în cadrul grupului Daimler, fiind șeful diviziei Mercedes-AMG începând din octombrie 2013.

După informațiile referitoare la schimbarea conducerii, Aston Martin a revenit cu anunțul oficial privind desemnarea unui nou CEO.

Andy Palmer, aflat în funcție din 2014, va fi înlocuit de Tobias Moers, actualul director al diviziei de performanță Mercedes-AMG. Moers are o experiență de peste 25 de ani în grupul Daimler și va prelua mandatul de CEO Aston Martin în data de 1 august 2020.

Interimatul va fi asigurat de vicepreședintele Keith Stanton, care îl va spriji pe Lawrence Stroll, președinte executiv și cel care a dobândit o mare influență asupra Aston Martin după ce a devenit acționar.

Aston Martin vrea să reducă producția în 2020, după ce anul trecut a construit circa 5.800 de mașini. 

Pe lista de priorități a britanicilor se află lansarea Valkyrie în acest an, Valhalla în 2022 și Vanquish în 2023, precum și dezvoltarea sistemului de propulsie hibrid bazat pe un V6 de 3.0 litri. 

Via Aston Martin

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    buimacit, ma intreb cine a castigat de fapt ww-II.
    15 0
  • cine munceste asiduu, constant si pe termen lung. Desi in ultima vreme constat ca generatia aia dispare si de pe la aia la care se uita romanii ca la icoana.
    7 1
  • Deci dupa BREXIT au dat jos din functie un englez ca sa puna un neamt in charge? Mmbuna treaba… Daca nu-i scapa de faliment ii integreaza in grupul Daimler. Aston foloseste motoare AMG din cate stiu. Asa folosea si Nokia sist. de operare de la Windows cand l-au pus in charge pe Elop venit tocmai de la Microsoft. Restul e istorie.

    Daca nu-i poti cuceri cu arma in mana ii cuceresti economic dar de data asta nu mai sunt Spitfire-e pe cer HAHA
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru